Ανολοκλήρωτη ιστορία του Mark Twain αποκτά κινηματογραφική μεταφορά

Ένα ωραίο παραμύθι...

Το μισοτελειωμένο παραμύθι του γνωστού συγγραφέα Μark Twain, το οποίο έγραψε για την κόρη του το 1879 σε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι θα αποκτήσει κινηματογραφική μεταφορά.

Το "The Purloining Of Prince Oleomargarine" διηγείται την ιστορία του Johnny, ενός φτωχού αγοριού που κατέχει κάποιους μαγικούς σπόρους. Ο Johnny είναι μόνος στον κόσμο πέρα από ένα κοτόπουλο

που έχει σαν κατοικίδιο. Μια μέρα συναντά μια γυναίκα, η οποία του δίνει κάποιους σπόρους που του παρέχουν τη δυνατότητα να αλλάξει την τύχη του και να μιλήσει με τα ζώα. Αναγκάζεται να σώσει έναν χαμένο πρίγκιπα, ενώ παράλληλα, πρέπει να αντιμετωπίσει έναν τύραννο Βασιλιά και τις δυνάμεις του.

Σύμφωνα με το Deadline, το Fox Family απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς, η οποία ανακαλύφθηκε πρόσφατα και ολοκληρώθηκε από τους Philip και Erin Stead ("A Sick Day For Amos McGee"). Οι δυο τους κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ιστορία μετά από την εύρεση κάποιων σημειώσεων του συγγραφέα στο UC Berkeley.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι οι Karen Rosenfelt και Vanessa Morrison θα είναι οι παραγωγοί της ταινίας.

O Samuel Langhorne Clemens, o κατά κόσμον γνωστός Mark Twain, είναι ο δημιουργός των "The Adventures of Tom Sawyer" (1866) και "Adventures of Huckleberry Finn" (1884). Τα δύο του έργα έχουν αποκτήσει πολλαπλές τηλεοπτικές μεταφορές με μία εκ των προσφάτων να είναι τo "Tom Sawyer & Huckleberry Finn" του 2014 με πρωταγωνιστές τους Joel Courtney και Jake T. Austin.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΤο reboot του "War of the Worlds" θα είναι μια παγκόσμια συνεργασίαΗ Comcast προσφέρει 65 δις δολάρια για την FOXΗ Disney βρήκε νέο αντίπαλο στο παιχνίδι απόκτησης της FOX

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα