Νέες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν ενόψει της 3ης σεζόν του "Riverdale"

Ο Archie περνάει δίκη και οι "Core Four" ετοιμάζονται για νέες απειλές στη νέα σεζόν.

Το CW δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από την πρεμιέρα του "Riverdale", η οποία επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για την 3η της σεζόν, τον επόμενο μήνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Spoilers για το τέλος της 2ης σεζόν της σειράς και πιθανά spoilers για το ξεκίνημα της 3ης. Προχωρήστε με δική σας ευθύνη.

Οι νέες φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι οι "Core Four" περνάνε χρόνο μαζί

σε ένα μέρος, το οποίο ίσως είναι το Sweetwater River, πριν ξεκινήσει η δίκη για τον φόνο του Archie (K.J. Apa). Μπορείτε να τσεκάρετε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Στο φινάλε της 2ης σεζόν, ο Archie ενοχοποιήθηκε για φόνο από τον Hiram Lodge (Mark Consuelos). Ωστόσο, αν οι fans πίστευαν ότι η διαδικασία της δίκης θα αρχίσει να αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν, ο Roberto Aguirre-Sacasa δήλωσε το αντίθετο στο TVLine πρόσφατα, όπως μαθαίνουμε και από το Comicbook.

"Θα δούμε τα αποτελέσματα της δίκης γρήγορα. Θα μάθουμε το μέλλον του Archie στο πρώτο επεισόδιο."

Ο Aguirre-Sacasa δήλωσε επίσης ότι το μέλλον αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο ευοίωνο, καθώς το αποτέλεσμα της δίκης "μπορεί να αποτελέσει απειλή" για τη σχέση του Archie με την Veronica (Camilla Mendes), ωστόσο το ζευγάρι "αποδεικνύεται πιο ανθεκτικό από ό,τι νομίζαμε αρχικά... Η έλξη τους είναι αρκετά επική".

Παρά το όποιο αποτέλεσμα της δίκης, ο K.J. Apa είναι αρκετά πρόθυμος να εξερευνήσει το πώς θα είναι ο Archie μέσα στη φυλακή.

"Είμαι ενθουσιασμένος να δω πώς χειρίζεται τον εαυτό του στη φυλακή, είπε ο Apa. Θέλω να κάνει πολλά τατουάζ. Θέλω να γίνει μέλος σε συμμορία. Τα θέλω όλα. Δώστε τα μου. Εννοώ, ότι ποτέ δεν ξέρεις. Ειλικρινά, ποτέ δεν ξέρεις."

Όμως η δίκη του Archie δεν θα είναι το μόνο που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι "Core Four" στη σειρά, όπως ένα group που θα φέρεται σαν cult και θα επηρεάζει την οικογένεια Cooper.

Η 3η σεζόν του Riverdale θα κάνει πρεμιέρα με το επεισόδιο Labor Day, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο CW.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceSDCC 2018: Το νέο trailer του "Riverdale" φέρνει τα πάνω κάτωΑναφορά στον Batman είχε το πρόσφατο επεισόδιο του "Riverdale"Τα μονοπάτια των "Riverdale" και "Sabrina" δεν φαίνεται ότι θα συναντηθούν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα