Γνωρίστε τους νέους Aussie operators του Rainbow Six Siege

Πείτε γεια στους Gridlock και Mozzie.

H Ubisoft μας αποκάλυψε τους δύο νέους της Aussie Operators, οι οποίοι θα έρθουν στο Operation Burnt Horizon του Rainbow Six Siege.

Η μία λοιπόν από τους δύο, σύμφωνα με το pcgamer, ακούει στο όνομα Tori “Gridlock” Tallyo Fairous και είναι ένα κορίτσι που προέρχεται από αγροτική οικογένεια η οποία κατοικεί κάπου στο κεντρικό Queensland.

Ο Max

“Mozzie” Goose από την άλλη είναι ακριβώς το αντίθετο. Του αρέσει να είναι το επίκεντρο αλλά έχει την ικανότητα να δουλεύει τέλεια με οποιαδήποτε ομάδα, φέρνοντας πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

"Θα φέρουν τα πάνω κάτω στην ομάδα του Rainbow, τόσο με τις ικανότητες τους, όσο και με το χιούμορ τους", δήλωσε η Ubisoft για τις καινούργιες προσθήκες του παιχνιδιού.

Το Season 1 του 4ου χρόνου του Rainbow Six Siege, με τίτλο Operation Burnt Horizon, θα μας αποκαλυφθεί στο Six Invitational στις 17 Φεβρουαρίου.

IGN GreeceRainbow Six Siege: Glitch κάνει πιο δύσκολο το να σκοτώσετε κάποιονΤέλος τα αυτόματα ban στο Rainbow Six: SiegeRainbow Six Siege: H Ubisoft ακυρώνει αλλαγές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα