Παλαιστής του WWE μηνύει την Activision

Με αφορμή τον David "Prophet" Wilkes.

O Booker T. Huffman, ή όπως είναι ευρύτερα γνωστός στο WWE ως Booker T., έκανε μήνυση στην Activision υποστηρίζοντας ότι ο David Wilkes του CoD είναι πιστή αντιγραφή μιας δικής του persona που είχε δημιουργήσει τα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Η

persona είχε όνομα GI Bro και ο Huffman φρόντισε να δουλέψει αρκετά πάνω σε αυτή δημιουργώντας, σύμφωνα με το pcgamer, ολόκληρο comic με τίτλο GI Bro and the Dragon of Death.

O Prophet με τη σειρά του έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Black Ops 3 αλλά η αλήθεια είναι πως η εμφάνιση του μέχρι το Black Ops 4 είχε αλλάξει αρκετά. Κοιτώντας την παραπάνω εικόνα μπορείτε να πάρετε ένα δείγμα της εμφάνισης του χαρακτήρα στο Black Ops 3. Το πρόβλημα όμως είναι ότι βάζοντας δίπλα δίπλα την εικόνα του Prophet από το Black Ops 4 μαζί με αυτή του GI Bro, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες. Και για του λόγου το αληθές ρίξτε μια ματιά και εσείς.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceConviction – An Anthem Trailer From Neill BlomkampJump Force - Full Character Roster TrailerTo Super Smash Bros. Ultimate Joker DLC έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα