Μπορείτε να αποκτήσετε το Battle Pass του Season 8 στο Fortnite δωρεάν

Ολοκληρώνοντας μονο 13 Challenges!!!

Το Fortnite προσπαθεί να ξανακερδίσει κόσμο πίσω προσφέροντας το Battle Pass του Season 8 εντελώς δωρεάν αρκεί να ολοκληρώσετε 13 Challenges πριν από το τέλος της εκδήλωσης Share the Love.

Η Epic ανακοίνωσε στα σημερινά patch notes λεπτομερώς τις απαιτήσεις για το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου.

Όλοι όσοι καταφέρνουν να ολοκληρώσουν 13 Overtime Challenges πριν από τις 27 Φεβρουαρίου θα λάβουν εντελώς δωρεάν το Battle Pass. Επίσης δυναμικά επέστρεψε και το Gifting μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου.

Τα Limited Time Modes θα εναλλάσσονται με «γρήγορο ρυθμό» καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και η Epic θα συμβουλεύει να ρίχνετε μια ματιά τις Πέμπτες και τα Σάββατα για να δείτε τι είναι διαθέσιμο.

Η εκδήλωση Share the Love είναι live, με το πρώτο Double XP Weekend να ξεκινάει αύριο, με πολλά κίνητρα για να παίξετε, όπως ένα δωρεάν Cuddle Team Leader wrap και μερικά skin styles για τα Trog, Powder και Onesie.

Η εκδήλωση θα διαρκέσει έως τις 27 Φεβρουαρίου, μέχρι πριν την άφιξη της Season 8 δηλαδή, έως τότε μπορείτε να κάνετε τα challenges για το Free Battle Pass και να διαβάσετε τα patch notes.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN GreeceΈρχεται το Battle of Streamers: Greek EditionΤο Fortnite ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον βαρύ χειμώναO rapper 2 Milly ίσως κάνει αγωγή κατά της Epic Games

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα