Το Forbes διαρρέει την άφιξη του Diablo III στο Nintendo Switch

Με αποκλειστικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Forbes, που έχει τώρα αφαιρεθεί, το Diablo III θα κυκλοφορήσει και στο Nintendo Switch, με αποκλειστικό περιεχόμενο, κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο.

Η ανακάλυψη έγινε από μέλη του subreddit του Nintendo Switch,

και η "Eternal Collection" θα περιλαμβάνει το Reaper of Souls και το Rise of Necromancer για $59.99.

Το ντεμπούτο του Diablo III στην φορητή κονσόλα θα περιέχει επίσης και αποκλειστικό περιεχόμενο, με αντικείμενα, που όπως αναφέρει το άρθρο είναι τα "Legend of Ganondorf cosmetic armor set, Tri-Force portrait frame, Chicken pet και Echoes of the Mask cosmetic wings."

To άρθρο επιβεβαιώνει επίσης ότι η έκδοση του Switch θα υποστηρίζει μέχρι και 4-player local και wireless co-op και θα επιτρέπει το online-play και τα cloud saves με την υπηρεσία Nintendo Switch Online που θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου.

Είχαμε και παλιότερα φήμες για το παιχνίδι, όμως η Blizzard τις διέψευσε λέγοντας: "Να είστε σίγουροι ότι δεν είμαστε τόσο έξυπνοι", αλλά όπως φαίνεται προσπαθούσαν απλώς να αποφύγουν την διαρροή.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceH Blizzard έχει πολλαπλά projects για το Diablo στα σκαριάΦήμη: Νέο Diablo παιχνίδι στα σκαριά σύμφωνα με αγγελία εργασίας της BlizzardΝέες πληροφορίες για την μεταφορά του Diablo 3 στο Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα