Φαντ Σχίπ: «Δεν έχω ρομπότ»

Φαντ Σχίπ: «Δεν έχω ρομπότ»ndaoutisΔευ, 11/16/2020 - 00:48

«Δεν έχω ρομπότ. Είναι άνθρωποι, πάλεψαν και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τζον Φαντ Σχιπ στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι Μολδαβία -  Ελλάδα.

Ο Ολλανδός θέλησε με τον τρόπο αυτό να απαντήσει στα ερωτήματα των δημοσιογράφων σχετικά με τα τρία γκολ που ενδεχομένως θα χρειαζόταν η ομάδα μας προκειμένου να έχει αβαντάζ στον ερχόμενο αγώνα με την Σλοβενία

Τελικά

η Ελλάδα δεν χρειάστηκε το τρίτο γκολ και όπως είπε χαρακτηριστικά ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος:  
«Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και αυτό που έχει σημασία είναι ότι παίξαμε καλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στην επανάληψη. Οι Μολδαβοί προσπάθησαν να βγουν μπροστά. Για εμένα έχει μεγάλη σημασία ότι αγωνίστηκαν αρκετά νέα πρόσωπα και σε συνδυασμό με τους παλιότερους, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα.

Φορτούνης, Μπακασέτας έχουν χαρακτηριστικά που μπορούν αν διασπάσουν οποιαδήποτε άμυνα, αλλά με την Σλοβενία, είναι ένα άλλο παιχνίδι. Η ομάδα δείχνει μαχητικό και ομαδικό πνεύμα. Πάμε προετοιμασμένοι στην επόμενη αναμέτρηση».
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των διεθνών μας εμφανίστηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαντ Σχιπ.
«Δεν έχω ρομπότ» είπε ο Ολλανδός Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 00:48 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα