"Συνωστισμός"...στην κορυφή του group 3! (hls)

"Συνωστισμός"...στην κορυφή του group 3! (hls)mkouzoulΔευ, 11/16/2020 - 00:35

Ουγγαρία και Σερβία πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, στο τρίτο γκρουπ του League B στο τελικό 1-1. 

Η Σερβία λίγες μέρες μετά την ήττα στα πέναλτι από την Σκωτία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έψαχνε την πρώτη της νίκη στο τρίτο γκρουπ του League B. Η ομάδα του Γιάνκοβιτς ξεκίνησε ιδανικά και προηγήθηκε με τον Ράντονιτς στο

17ο λεπτό!  

Η Ουγγαρία πίεζε και ισοφάρισε στο 39ο λεπτό με τον Κάλομαρ. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν άλλο γκολ

Την τελευταία αγωνιστική η Ουγγαρία αντιμετωπίζει την Τουρκία και η Σερβία την Ρωσία.  

Ρωσία και Ουγγαρία ισοβαθμούν στην κορυφή ου ομίλου με 8 βαθμούς ενώ η Τουρκία ακολουθεί με έξι. Τελευταία η Σερβία με τρεις.  

Ουγγαρία: Ντίμπουσζ,Μπότκα, Λάνγκ, Κέσκες, Μπέσε(78΄Γκιούρτς), Σίγκερ(57΄Νέγκο), Νάγκι, Χόλεντερ(68΄Χανγκια), Κάλμαρ, Σζόμποσζλάι(78΄Σέφερ), Νίκολιτς(58΄Κένιβετς). 

Σερβία: Ντιμιτρόβιτς, Μιλένκοβιτς, Σπάιτς, Γκούντελι, Ρίστιτς(62΄Μλαντένοβιτς), Μαξίμοβιτς(62΄Γκρούιτς), Λούκιτς, Λάζοβιτς(57΄Γκατζίνοβιτς), Ράντονιτς(79΄Βλάχοβιτς), Τάντιτς(79΄Μιλίνκοβιτς0-Σάβιτς), Γιόβιτς. 

Στο άλλο ματς η Ρωσία εντυπωσίασε με την εκκίνηση της στον αγώνα της Κωνσταντινούπολης καθώς προηγήθηκε νωρίς με τον Τσερίσεφ (11') αλλά εντυπωσίασε αρνητικά στην συνέχεια. 

Ο Σεμένοφ δεν κατάφερε να αποφύγει την αποβολή καθώς γκρέμισε τον Τοσούν ο οποίος έφευγε μόνος να σκοράρει (24') και οι Τούρκοι σε οκτώ λεπτά γύρισαν το ματς.  

Ο Κάραμαν ισοφάρισε με κεφαλιά στο 26ο λεπτό και ο Γιουντέρ έκανε το 2-1 για την ομάδα του Σενόλ Γκιουνές στο 32ο λεπτό. Το ημίχρονο έληξε 2-1.  

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου παρά την καλή προσπάθεια των Ρώσων οι Τούρκοι σκόραραν με πέναλτι του Τοσούν για το 3-1. Το 4-1-3-1 όμως βοήθησε να ξαναμπούν στο ματς οι φιλοξενούμενοι που μείωσαν με τον Κουζιάγεφ (57').  

Οι Ρώσοι προσπάθησαν. Οι γηπεδούχοι κράτησαν με άγχος το πρώτο τους τρίποντο στο Nations League και άγχωσαν τους Ρώσους που στο τέλος της βραδιάς μπορεί και να βρεθούν δεύτεροι στον όμιλο αν οι Ουγγροί νικήσουν τους Σέρβους στην Βουδαπέστη. 

Τουρκία : Γκιουνόκ - Τσέλικ (64' Καμπάκ), Αϊχάν, Ντεμιράλ, Ερκίν - Γιοκούσλου - Γιουντέρ (64' Τούρουτς), Τουφάν (86' Τέκντεμιρ), Τσαλχάνογλου (86' Γιαζίκι), Κάραμαν - Τοσούν (80' Καφετσί)

Ρωσία : Γκιλιέρμε - Σεμένοφ, Τζίκια, Κουντριάσοφ, Ζιρκόφ - Οζντόγεφ, Κουζιάγεφ (70' Αν. Μιράντσουκ), Ζόμπνιν (79' Ζόμπνιν) - Αλ. Μιράντσουκ (79' Ιόνοφ), Τσερίσεφ, Ζαμπολότνι (70' Ερόκιν) 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Serbia - Ποδόσφαιρο Turkey - Ποδόσφαιρο Hungary - Ποδόσφαιρο Russia - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Serbia ΔΙΕΘΝΕΙΣ Μάχη για την πρώτη θέση θα δώσουν Ουγγαρία, Ρωσία αλλά και Τουρκία στο τρίτο γκρουπ του League B! Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 00:35 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα