Έβερτον – Μπόρνμουθ 3-0: Επιτέλους εντός έδρας νίκη! (highlights)

Η ομάδα του Σον Ντάις, είχε χάσει και τα τέσσερα προηγούμενα ματς Πρέμιερ Λιγκ στο «Γκούντισον Παρκ», έχοντας κερδίσει για τελευταία φορά στο φινάλε της περασμένης περιόδου, κόντρα και πάλι στη σημερινή της αντίπαλο.

Τα «κεράσια», παραμένουν χωρίς τρίποντο μετά από οκτώ αγώνες, με τον Αντόνι Ιραόλα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Ζαμπάρνι γλίστρισε κοντά στην περιοχή του και ο τρομερός Γκάρνερ έκλεψε και μπήκε στην περιοχή από τον άξονα, εκτελώντας τον Νέτο με το δεξί, για το πρώτο του γκολ

πρωταθλήματος με την Έβερτον.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, συνέχισε να πιέζει, έχασε ευκαιρίες με Ντουκουρέ και Γκάρνερ, για να κάνει το 2-0 στο 37′, όταν μετά από σέντρα του Μικολένκο, ο Νέτο έδιωξε με γροθιά, η μπάλα έφτασε δεξιά έξω από την περιοχή στον Χάρισον, ο οποίος με υπέροχο πλασέ «κρέμασε» τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας και αυτός το παρθενικό του γκολ πρωταθλήματος στο «Γκούντισον Παρκ». Ήταν η πρώτη φορά μετά από 17 παιχνίδια και σχεδόν έναν χρόνο, που η Έβερτον σκόραρε πάνω από μία φορά στο γήπεδό της για την Πρέμιερ Λιγκ.

Η Έβερτον στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Κάλβερτ – Λιούιν, ενώ απειλήθηκε ελάχιστα από τα σουτ των Σολάνκι, Κέρκεζ και Ουαταρά.

Στο β’, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το ματς και έχασαν ευκαιρίες με Ντουκουρέ και Κάλβερτ – Λιούιν, για να έρθει το 3-0 στο 60ό λεπτό: οι παίκτες του Ντάις έκλεψαν στο κέντρο, ο Ντουκουρέ έδωσε στον επίσης καταπληκτικό ΜακΝιλ, αυτός γύρισε από αριστερά, ο Χάρισον δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νέτο, όμως στην επαναφορά ο Ντουκουρέ πέτυχε το τρίτο φετινό γκολ.

Η Μπόρνμουθ, αντέδρασε μόνο μετά το 0-3, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες με τους Σολάνκι, Μουρ και Ταβερνίερ, όμως η Έβερτον θα μπορούσε ακόμα πιο άνετη νίκη, σε φάσεις με Ντουκουρέ, Κάλβερτ – Λιούιν, Ονανά και Μπέτο.

Έβερτον (Ντάις): Πίκφορντ – Γιανγκ, Ταρκόφσκι, Μπράνθγουεϊτ, Μικολένκο – Χάρισον (78′ Πάτερσον), Γκάρνερ, Ονανά, ΜακΝιλ – Ντουκουρέ (90’+1′ Τσερμίτι) – Κάλβερτ – Λιούιν (83′ Μπέτο).
Μπόρνμουθ (Ιραόλα): Νέτο – Σμιθ (86′ Άαρονς), Ζαμπάρνι, Σενέσι, Κέρκεζ (67′ Μπρουκς) – Κρίστι (46′ Ρόθγουελ), Κουκ (66′ Μουρ) – Ταβερνίερ, Μπίλινγκ, Ουαταρά (57′ Σινιστέρα) – Σολάνκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα