ΠΑΟΚ: Νέα ιταλικά σενάρια για Κουλιεράκη και Τορίνο

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης δεν έπαψε ποτέ να πρωταγωνιστεί σε μεταγραφικά σενάρια. Έτσι, μετά τις εμφανίσεις του στο Conference League και τα γκολ που πέτυχε στα παιχνίδια με Ελσίνκι και Άιντραχτ είναι λογικά να ανοίγουν έναν ακόμα χορό υποψηφίων που τον παρακολουθούν και θέλουν να τον αποκτήσουν.

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα το sportincampo γράφει ότι μετά την Μίλαν, που από το περασμένο καλοκαίρι

έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό της τον νεαρό στόπερ και συνεχίζει να τον παρακολουθεί στενά αφού έχει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνάς της, κι η Τορίνο κοιτάει τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

"Το περασμένο καλοκαίρι η περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη συζητήθηκε πολύ από τους ανθρώπων των ροσονέρι. Είναι ένας ποδοσφαιριστή που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και σκοράρει και γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, έχει προκύψει ότι και η Τορίνο του Ιβάν Γιούριτς θα μπορούσε να ενδιαφέρεται έντονα για τον 20χρονο αμυντικό αν κρίνει κανείς από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει στο κέντρο της άμυνας της.

Η κατάσταση άλλωστε, είναι κρίσιμη αν κρίνει κανείς και από τις απουσίες με τις οποίες πηγαίνει η Τορίνο στο ντέρμπι με την Γιουβέντους", αναφέρει σχετικό δημοσίευμα με τίτλο "η ομελέτα έσπασε και ο αμυντικός που ήθελε ο Πιόλι πηγαίνει στην Τορίνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα