ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 1-2: Πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» με Γκαρσία

Η πρόκριση του Βόλου για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε από τα… Ιωάννινα. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου νίκησε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκαρσία, ο οποίος σκόραρε δις και άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Βόλου.

Στο 8ο λεπτό ο Πέδρο Κόντε σκόραρε για τον ΠΑΣ, αλλά το γκολ

ακυρώθηκε ως οφσαίντ, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» διατηρούσε την υπεροχή, χωρίς να απειλήσει την εστία του Σιαμπάνη. Ο Βόλος πήρε το προβάδισμα με τον Γκαρσία, ύστερα από σέντρα του Άλχο στο 32′ και ένα λεπτό αργότερα διπλασιάσε τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 87‘ μείωσαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εραμούσπε που καταλογίστηκε για χέρι σε παίκτη του Βόλου. Ο ΠΑΣ πίεσε στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Πανάγου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Τζίνο, Παμλίδης, Ροσέρο, Κόντε.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Τρουιγέ, Κόμπα, Γκλάβσιτς, Κορνέτ, Μαχαίρας, Γκαρσία

Keywords
Τυχαία Θέματα