Φούλαμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-1: Ξέσπασε στην ουραγό

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και με ορεξάτο τον Γουίλιαν δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στους αντιπάλους τους. Στο 6′ ο Ριντ δεν τα κατάφερε από κοντά ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Γουίλιαν στο 19′

3 λεπτά αργότερα έγινε η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση όταν ο Μπάσαμ σε προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα έσπασε τον αστράγαλό του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο μετά από διακοπή 13 λεπτών. Στην επανέναρξη του παιχνιδιού η Φούλαμ απείλησε με τον Περέιρα αλλά το μηδέν έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ζωντάνια και από

τους 2 αντιπάλους. Η Γιουνάιτεντ σε ένα λεπτό έκανε 2 τελικές με Νόργουντ και Μακμπέρνι ενώ δεν είχε ούτε μία στο πρώτο. Ο Ιβόμπι ακούμπησε το γκολ στο 51′, αλλά αυτός που το βρήκε ήταν ο Ριντ 2 λεπτά αργότερα με ωραίο πλασέ μετά την πάσα του Περέιρα.

Στο 68′ η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε με τον Λαρουσί που ήρθε από τον πάγκο να πατάει την περιοχή από αριστερά και ο Ρόμπινσον με αυτογκόλ έφερε το ματς στα ίσα. Η ατυχία της Φούλαμ έγινε τύχη 8 λεπτά αργότερα όταν το σουτ του Κέρνι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια το κεφάλι του Φοντερίνγκαμ για να έχουμ επίσης με αυτογκόλ το 2-1.

Στο 83 είχε δοκάρι ο Γουίλσον και το τελικό 3-1 έγραψε στις καθυστερήσεις ο Γουίλιαν που ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα