Επανέρχεται η "Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή"

Η ταινία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Sgt. Mahoney μέσω Twitter.

Μετά από 20 χρόνια αναμονής, φαίνεται ότι οι fans του "Police Academy" θα δουν μια νέα ταινία, η οποία θα είναι η 8η προσθήκη στο πολύχρονο franchise.

Ο Steve Guttenberg, ο οποίος πρωταγωνίστησε στον ρόλο του Sgt. Carey Mahoney στις πρώτες "Police Academy" ταινίες, επιβεβαίωσε πρόσφατα μέσω Twitter

ότι η 8η ταινία βρίσκεται στα σκαριά. Βέβαια, δεν έδωσε και πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτή, παρά μόνο ότι ετοιμάζεται μέσα σε μια... δωροσακούλα.

Το tweet του Guttenberg.

Τα νέα αυτά είναι, σίγουρα, μια μεγάλη έκπληξη σε όλους τους fans του "Police Academy", καθώς το franchise έχει κάνει περίεργη πορεία στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Αν και απολαμβάνει την επιτυχία με το ύφος των cult ταινιών, η 7η και τελευταία (μέχρι στιγμής) ταινία "Police Academy" σημείωσε έσοδα μόλις $126.000 δολαρίων στο εσωτερικό των ΗΠΑ.

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουν γίνει πολλές προσπάθειες αναβίωσης του franchise, χωρίς όμως τα ανάλογα αποτελέσματα. Ο Paul Maslansky, ο οποίος δημιούργησε τη σειρά, αρχικά ανακοίνωσε σχέδια για μια όγδοη ταινία το 2003 και το project έχει από τότε πολλές εξελίξεις.

"Θα αξίζει τον κόπο της αναμονής για αυτούς που το θυμούνται αλλά και για αυτούς που το είδαν στην τηλεόραση", είπε ο Maslansky σε παλαιότερη συνέντευξή του το 2010, για την οποία μαθαίνουμε από το ComicBook. "Θα περιέχει μια νέα τάξη. Ελπίζουμε να ανακαλύψουμε νέα ταλέντα και να το εμπλουτίσουμε με μεγάλους κωμικούς ηθοποιούς. Θα είναι κάτι διαφορετικό, και όχι άλλη μία ταινία με έναν αριθμό δίπλα στον τίτλο της. Και κατά πάσα πιθανότητα θα επαναφέρουμε τη θαυμάσια μουσική τίτλων που είχε."

Η πιο πρόσφατη προσπάθεια επαναφοράς του franchise στη μεγάλη οθόνη έγινε από την New Line, η οποία είχε επιστρατεύσει και τον Scott Zabielski (Tosh.O’s) για τη σκηνοθεσία αλλά το project χάθηκε στη λήθη.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για όλα τα νέα σχετικά με την αναβίωση της Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 27/08 - 02/09Κινηματογραφικός Οδηγός Σεπτεμβρίου - Εσείς ποιες θα δείτεThe Front Runner - Trailer #1

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα