Η Sony μας δίνει περισσότερους λόγους για το embargo του Fortnite στο PS4

Το καλάμι όμως δεν μας είπαν που είναι.

Περισσότερο φως θέλησε να ρίξει η Sony πάνω στον λόγο που δεν υποστηρίζει cross-play με άλλες πλατφόρμες στο Fortnite, αλλά καθώς φαίνεται, έπρεπε να είχε κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Όπως θυμάστε, η εταιρεία αρνείται να υιοθετήσει crossplay για τον battle royale τίτλο, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, που δεν φάνηκε ωστόσο να την επηρεάζουν.

Καθώς φαίνεται, η εταιρεία έχει συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο κρίνει αν ένα παιχνίδι έχει νόημα να υποστηρίζει το mode, ενώ φυσικά πολλές φορές έχει κρίνει και μεμονωμένα περιστατικά.

Όπως αναφέρει το VG247, o Kenichiro Yoshida της Sony είπε, "Στο crossplay, ο τρόπος σκέψης μας είναι ότι το PlayStation είναι το καλύτερο μέρος για να παίξετε. Η συνεργασία του Fortnite με το PlayStation 4 είναι η καλύτερη εμπειρία για τους χρήστες. Αυτό πιστεύουμε. Αλλά στην πραγματικότητα, έχουμε ήδη προσθέσει crossplay υποστήριξη σε κάποια παιχνίδια, γι 'αυτό αποφασίζουμε με βάση τo ποια είναι η καλύτερη εμπειρία για τον χρήστη. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μας για το cross-platform."

Οι εν λόγω δηλώσεις βέβαια έρχονται σε αντίθεση με όλα όσα είπε τον Ιούνιο ο Shawn Layden, ότι δηλαδή θα βρουν μια λύση που θα ικανοποιήσει όλο το community.

Ποια να ισχύει άραγε; Ελπίζουμε να μάθουμε.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΑφήνει σιγά σιγά την τελευταία του πνοή το Playstation 2God of War: Boat DockingΑνακοινώθηκαν τα παιχνίδια του PS Plus για τον Ιούλιο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα