Το 6ο "Die Hard" θα λέγεται απλά "McClane"

Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.

Η 6η ταινία "Die Hard" θα αποκαλείται και επίσημα ως "McClane."

Μιλώντας στο Empire, ο παραγωγός της ταινίας, Lorenzo di Bonaventura αποκάλυψε τον τίτλο ενώ επιβεβαίωσε ότι θα υπάρχουν έντονα χαρακτηριστικά του Bruce Willis στην ταινία.

Το 6ο "Die Hard", όπου υπήρχε η φήμη ότι θα αποκτούσε τον τίτλο "Die Hard: Year One", θα ακολουθήσει έναν σύγχρονο 60χρονο McClane και έναν πιο νέο 20χρονο McClane. Αλλά παρά τα υποτιθέμενα

χρονικά άλματα, ο di Bonaventura καθησύχασε τους fans ότι ο Willis θα έχει ακόμα και τώρα μεγάλο ρόλο στην ταινία.

To "McLane", σύμφωνα με αναφορές, θα λειτουργήσει ως prequel κατά κάποιον τρόπο στο δημοφιλές franchise δράσης, και θα διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη του 1979, ενώ θα επικεντρώνεται σε έναν νεαρό John McClane.

"Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει το 'Die Hard' χωρίς τον Bruce", είπε ο di Bonaventura. "Η ιδέα ότι δεν είναι πολύ σημαντικός σε αυτή την ταινία δεν είναι καθόλου ακριβής και σωστή. Θα εξερευνήσουμε τον John McClane στα 20 χρόνια του. Αλλά εξίσου προεξέχουσα είναι και η ζωή του όταν είναι 60 χρονών".

Ο Len Wiseman ("Live Free or Die Hard") θα επιστρέψει στη σκηνοθετική καρέκλα και στην παραγωγή του "McLane", με την ταινία να μην έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας.

Οι σεναριογράφοι του "The Conjuring" θα υπογράψουν το σενάριο της 6ης ταινίας "Die Hard". Εκτός από τις ταινίες "The Conjuring", τα αδέρφια Hayes έχουν γράψει τα "The Reaping", "House of Wax" και άλλα.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΕπανέρχεται η "Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή"Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 27/08 - 02/09Κινηματογραφικός Οδηγός Σεπτεμβρίου - Εσείς ποιες θα δείτε

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα