Βέλγιο: Η 2Κ ζητά τη βοήθεια των Βέλγων fans για την επιστροφή των loot boxes

Όχι, δεν είναι κάποιου είδους τρολλάρισμα...

Τα πρόσφατα anti-loot box μέτρα του Βελγίου, τα οποία αργότερα επεκτάθηκαν και στην Ολλανδία, δεν άρεσαν στις εταιρείες που ασχολήθηκαν με τα συγκεκριμένα features. Μια συγκεκριμένη παρακάλεσε τους fans των παιχνιδιών της, να διαμαρτυρηθούν στη Gaming Comission, την επιτροπή πίσω από αυτά τα μέτρα.

Το NBA 2K19 έχει προσαρμοστεί κατάλληλα, ώστε να τηρεί τους νέους νόμους της comission,

κάτι που σημαίνει ότι η έκδοση του παιχνιδιού για αυτές τις δύο χώρες δεν θα προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς των packs με VC στο MyTeam mode του παιχνιδιού.

H 2K Games προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του NBA 2K19 και ανέφερε, ότι το παιχνίδι της θα τηρεί τους νέους νόμους, παρόλο που η εταιρεία δεν είναι σύμφωνη με αυτούς, καθώς πιστεύει πως τα loot boxes ήδη τηρούσαν τους νόμους των δύο χωρών.

Στη συνέχεια, η εταιρεία προτρέπει τους fans, που συμφωνούν με τη θέση της 2Κ, να εκφράσουν τη γνώμη τους στους υπέθυνους της επιτροπής.

Σε άλλα νέα, το ΝΒΑ 2Κ19 θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου για τα Xbox One, PS4, PC και Nintendo Switch.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, περιμένει στη σπηλιά του για το Marvel's Spider-Man.

IGN GreeceNBA 2K19 MY CAREER Movie Trailer 60secNBA 2K19 My Career Movie Trailer 30 secNBA 2K19 - The Neighborhood Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα