PAX West: Νέα features για το Devil May Cry 5

Ώρα για φωτογραφίες.

Ιδιαίτερη θέση είχε το Devil May Cry 5 στην Pax West, με την ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού να μιλά στο event για το επερχόμενο sequel της σειράς.

Οι παραγωγοί Michiteru Okabe και Matt Walker, μαζί με τον director Hideaki Itsuno μίλησαν στο panel, για τα νέα features

του παιχνιδιού, ενώ το βίντεο της ομιλίας είναι διαθέσιμο και στο Twitch.


Ακόμη, το Gematsu αναφέρει την παρουσίαση των 7 από τα 8 Devil Breakers του παιχνιδιού, των προσθετικών χεριών δηλαδή, που χρησιμοποιεί ο πρωταγωνιστής Nero.

Εκτός των Devil Breakers, στο παραπάνω βίντεο είδαμε την ύπαρξη των Gallery και Photo mode, κάτι που πλέον έχει γίνει συνηθισμένη περίπτωση στα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια.

Τέλος, ο Michiteru Okabe αποκάλυψε, πως το training mode θα επιστρέψει, μιας και είναι ένα feature το οποίο έχει ζητηθεί από την πλειοψηφία των fans, αν και στο παρελθόν δεν ήταν και το "κομψότερο" feature, καθώς ταλαιπωρήθηκε από αρκετά τεχνικά θέματα.

Το Devil May Cry 5 θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου 2019, για τα Xbox One και PS4.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, περιμένει στη σπηλιά του για το Marvel's Spider-Man.

IGN GreeceDevil May Cry 5 Release Date Trailer - Gamescom 201815 Minutes of Devil May Cry 5 Gameplay on Xbox One X - Gamescom 2018Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια του PS Plus για τον Αύγουστο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα