Έμειναν εκτός Ντιγκινί, Μαρτίνες

Οι Νικολά Ντιγκινί και Νίκο Μαρτίνες δεν τα κατάφεραν τελικώς να είναι έτοιμοι για το αυριανό (9/12) παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ως εκ τούτου, αποκλείστηκαν από τον Σάββα Παντελίδη από την αποστολή. Ο Έλληνας προπονητής ετοιμάζει τα πλάνα του για τη δύσκολη αναμέτρηση χωρίς τους δύο τραυματίες.
Συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν τη θέση του Ντιγκινί ως επιτελικός μέσος αναμένεται να πάρει ο Χαβιέ Ματίγια μπροστά από τους Μανώλη Σιώπη και Μιγκιέν Μπάσα. Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να είναι
οι Φρναν Βέλεθ και Γιώργος Δεληζήσης, δεξιά ο Μανώλης Τζανακάκης αντί του Δημήτρη Κωνσταντίδη και αριστερά ο Άλεξ Μενέντες, με τον Χουλιάν Κουέστα κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο, στις πτέρυγες συγκεκριμένα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία και στην κορυφή ο Χαμζά Γιουνές.

Ο Παντελίδης μετά τη σημερινή (8/12) προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από τους εξής 19 παίκτες: Κουέστα, Καντιμοίρη, Γκαρσία, Γκάμα, Κολάσο, Βέλεθ, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μάβραϊ, Μενέντες, Σιώπη, Δεληζήση, Τζανακάκη, Βαλεριάνο, Κωνσταντινίδη, Διαμαντόπουλο, Παυλίδη, Ιντζόγλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα