Ελ Καντουρί «Είμαι πολύ καλά»


Παραμονές του αγώνα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «πονήρεψε» τους πάντες με κουίζ σ’ επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ρωτώντας ποιός ποδοσφαιριστής της έχει συνυπάρξει σε ομάδα με μέλη της Τσέλσι. Η απάντηση ήταν ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Το 2012 εντάχθηκε στο δυναμικό της Νάπολι, όπου είχε προπονητή τον Μαουρίσιο Σάρι και συμπαίκτη τον Ζορζίνιο. Για το λόγο αυτόν τον «θυμήθηκε» σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός «Marte» από τη Νάπολι και τον φιλοξένησε έχοντας σχετική συζήτηση. Αρχικά ο Βέλγος, μαροκινής καταγωγής
σημείωσε: «Συναντηθήκαμε και με τους δυο. Για μας ήταν δύσκολος αγώνας, δεν παίξαμε καλά κι αυτό μας έφερε σε δύσκολη θέση. Με τον κ. Σάρι συναντηθήκαμε, με φώναξε και με αγκάλιασε. Μια πολύ όμορφη στιγμή, αντιπροσωπευτική της σχέσης μας, παρά τις όποιες διαφωνίες είχαμε στο τέλος της συνεργασίας μας».

Και πρόσθεσε αναφορικά με το παρόν του αλλά και το μακρινό μέλλον του: «Είμαι πολύ καλά και περνάω αντίστοιχα καλά στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Μου θυμίζει τη Νάπολι όπου και πέρασα υπέροχα χρόνια. Κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω».
Keywords
Τυχαία Θέματα