Ευχάριστη έκπληξη ο Γερεμέγεφ

Βεβαίως η δυναμικότητα της αντίπαλης ομάδας δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, όμως, δεν παύει να είναι ένα ματς προετοιμασίας από το οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μια πρώτη γεύση για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας.

Με την πάροδο του χρόνου, όταν θα λυθούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών, η κατάσταση θα είναι σαφώς καλύτερη, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες που πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στα θετικά της πρώτης φιλικής αναμέτρησης των πράσινων, ήταν η εικόνα του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Ο Σουηδός φορ

αποκτήθηκε από τους πράσινους τον περασμένο Δεκέμβρη και στην συνέχεια έπαιξε ως δανεικός στον Λεβαδειακό.

Φέτος επέστρεψε στην αθηναϊκή ομάδα προκειμένου να δώσει λύσεις στην επίθεση. Μάλιστα στην πρώτη του συμμετοχή στο διάστημα που αγωνίστηκε, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Σουηδός έχει όμορφες κινήσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή, πλασάρει σωστά και γενικά δείχνει ότι γνωρίζει πολύ καλά τη συγκεκριμένη θέση. Φυσικά θα κριθεί και αυτός όπως και υπόλοιποι στη συνέχεια, στα σοβαρά παιχνίδια με πιο δυνατούς αντιπάλους, ωστόσο η εικόνα του με μια “πρώτη ματιά” , ήταν ενθαρρυντική.

Ικανός φορ, για τον Παναθηναϊκό, είναι αυτός που θα να δώσει λύσεις απέναντι σε κλειστές άμυνες και ο Σουηδός σε αυτόν τον τομέα φαίνεται ότι μπορεί να βοηθήσει.

Μακάρι να του δοθεί η ευκαιρία και να την αρπάξει από τα μαλλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα