Μαρινάκης για… συμπαίκτες: «Όποιος θέλει να επενδύσει, η πόρτα είναι ανοιχτή!»

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για… επενδυτικούς συμπαίκτες:

«Λένε πολλοί τι έχουμε κάνει τα 13 προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Αυτά που έχουν γίνει στον Ερασιτέχνη, βόλεϊ, πόλο, κολύμβηση, γυναικείου μπάσκετ… είναι πολλά. Έχει αλλάξει η ιστορία του συλλόγου. Έχουμε πάρει 122 τίτλους και υπάρχουν πολλές διακρίσεις στο εξωτερικό με τίτλους. Αυτό έγινε με δουλειά, γιατί είχαμε τους κατάλληλους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά, αλλά και

τα χρήματα που βάζουμε κάθε χρόνο. Αν δείτε πόσα ξοδεύουμε κάθε χρονιά και το πολλαπλασιάσετε με τα 13 χρόνια, είναι πάρα πολλά εκατομμύρια.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως σχεδόν ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας είναι Ολυμπιακοί και θα μπορούσε κάποιος να αναλάβει κάποιο τμήμα, αλλά δεν βλέπω κανέναν να έχει κάνει το παραμικρό. Αυτό δεν είναι ευχάριστο. Επίσης λένε για την ΠΑΕ. Θέλει κάποιος να επενδύσει; Δεν του λέμε όχι, η πόρτα είναι ανοιχτή. Βρήκαμε τον Ολυμπιακό καταχρεωμένο, τον κυνηγάγανε από τον καφετζή μέχρι τον κάθε παίκτη.

Θα πρέπει να έρθουν και άλλοι άνθρωποι να αναλάβουν και να μην τα περιμένουν όλα από 2-3 ανθρώπους. Η ιστορία έχει αλλάξει και έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα. Οι τίτλοι είναι πολλοί. Η πόρτα είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει, στον Ερασιτέχνη ή το ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα