Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός είναι χρόνια μπροστά, καλό είναι να κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του»

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό και τις «επιθέσεις» που δέχεται:

«Ο χαρακτήρας μου επιτρέπει να έχω εκρύξεις που βοηθάνε να τελειώνει εκεί μία μεγάλη απογοήτυεση. Μόλις τελειώνει αυτό έχεις τις εφεδρίες πιυ χρειάζεσαι για να κερδίζεις. Έχουμε δει πολλα, πως βλέπεις ανθρώπους να απειλούν με ψέμματα. Όλοι εμείς κάθε χρόνο συνεισφέρουμε στο κράτος και

αυτοί το αρμέγουν για να κάνουν πράγματα. Είμαι περήφανος γιατίδ εν με έχει βοηιήσει κανένα κράτος με ξεκάθαρες διαδικασιες, είτε αυτό λέγεται χρημαστηριιο ή μεγάλα deal. Οργανισμοί τσεκάρουν όλες τις λεπτομέρειες για το πόσο σωστά γίνονται αυτά τα deal. Ο καθένας θα πρέπει να κοιτάζει τη δουλειά του. Η κριτική είναι καλή αρκεί να μην ξεφύγει και να γίνεται καλοπροέραιτα. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερα οργανωμένος από όλους και είναι 20 χρόνια μπροστά. Τέσσερις παίκτες ξεκίνησαν από τις ακαδημίες και πουλήθηκαν για 50 εκατ.

Ο Φετφατζίδης, ο Νικολάου, ο Ρέτσος, ο Τσιμίκας. Θα ήταν καλό να το κάνουν και άλλες ομάδες. Εγω έχω μάθει να κοιτάζω τη δουλειά μου. Έχω μάθει να ανέχομαι μία κακοπροαίρετη κριτικη αλλά δεν είναι το ίδιο με όλους τους συνεργάτες μου. Πρέπει να προφυλάξεις αυτούς τους ανθρώπους. Καλό θα είναι να κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του. Να κοιτάζουμε την κοινωνία. Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μία ομάδα που πρωταγωνιστεί, θέλουμε να κάνουμε πράγματα για τον Πειραιά και για όλη τη χώρα. Ο Γιάννης Μώραλης είναι εδώ και βλέπετε έναν άλλον Πειραιά πλέον.

Έχουμε μάθει να προσφέρουμε σε όλη την κοινωνία γιατί και μπορούμε να το κάνουμε αλλά το χρειάζεται και ο τόπος μας. Έχουμε ακούσει διάφορα αλλά δεν πρέπει να σου χαλάει το μυαλό. Υπάρχει μία αναρχία των social media, γιατί ο καθένας που χρειάζεται ιατρική υποστήριξη γράφει οτιδήποτε. Μπορεί στην αρχή να σε νευριάζει, αλλά αυτός χρειάζεται υποστήριξη και πρέπει να το ξέρουμε. Αυτό πρέπει να το προσέχουν και τα νέα παιδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα