Μαρινάκης για μεταγραφές: «Παίκτες 20-25 ετών, να φτιάξουμε ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει»

Η τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό:

«Ο κ. Κορδόν είναι ό,τι πιο ακριβό έχει έρθει στη χώρα μας, το λέει το βιογραφικό του. Και ο προπονητής μας είναι πολύ φιλόδοξος. Έχουμε κάνει πολλές μεταγραφές, έχουμε φέρει πολλούς τίτλους και θέλουμε να βασιστούμε σε μεταγραφές παικτών 20-25 ετών, που θα πλαισιωθούν με κάποιους 2-3 που θα έχουν την εμπειρία, ώστε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει».

ΕΔΩ ΤΟ LIVE

Η τοποθέτηση του Αντόνιο Κορδόν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: ΠΗΓΗ:
In Time Sports

«Ξέρω πως όπου κι αν βρεθούμε, αυτό που ενδιαφέρει φιλάθλους και ΜΜΕ είναι οι μεταγραφές. Υπάρχουν παίκτες πολλοί ακριβοί, παίκτες με λιγότερη εμπειρία και πιο οικονομικοί. Σημασία έχει όσοι επιλεγούν να μοιράζονται την ίδια ταυτότητα, την ίδια φιλοδοξία και να μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το σύνολο που θέλουμε να φτιάξουμε.

Ο τρόπος μου είναι να δουλεύω μακριά από τα φώτα, στη σκιά. Έχουμε κάνει βήματα, δεν πρόκειται να κάνουμε ανακοινώσεις κάθε μέρα. Δεν έχουμε ξεκαθαρίσει, να είστε σίγουροι πως η ομάδα θα είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της όταν πρέπει. Δεν μπορούμε να σας πούμε με ακρίβεια τον αριθμό παικτών για το ρόστερ. Είναι πολύ σημαντική η προσωπική επαφή. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα πάρουμε αποφάσεις. Το σημαντικό είναι να έχουμε επιτυχίες στις επιλογές μας».

Η τοποθέτηση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό:

«Αυτό που θέλω είναι κάθε παίκτης να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, όσοι είναι εδώ και όσοι θα έρθουν. Να έχουν όλοι την ίδια νοοτροπία, να δουλεύουν σκληρά και να είναι ο καθένας ο καλύτερος εαυτός του. Να παίζουμε για τη νίκη σε οποιαδήποτε συνθήκη και να ξεσηκώνουμε τον κόσμο μας. Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Πρέπει να παίξεις καλά τα χαρτιά σου. Εάν ξέρετε λίγο πόκερ. Να κάνεις τις κινήσεις σου την κατάλληλη στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα