Δομάζος: "Ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα, γιατί φέρνει καλούς παίκτες"

Δομάζος: "Ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα, γιατί φέρνει καλούς παίκτες"ntzouaniΤρί, 03/02/2021 - 02:56

 

Για το Αθηναϊκό ντέρμπι, την παρουσία του Μπόλονι στον Παναθηναϊκό, την πορεία των Πράσινων, αλλά και τις εμφανίσεις της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μίλησε ο Μίμης Δομάζος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίμης Δομάζος στο OPEN: 

Για το Αθηναϊκό ντέρμπι: 

«Τα

ντέρμπι πρέπει να τα έχεις «μέσα» σου, αν δεν τα έχεις δεν μπορείς να τα παίξεις. Εγώ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν κοιμόμουν μία εβδομάδα. Τώρα γίνεται αυτό; Όταν πήγαινα σπίτι μου, μετά πονούσε το κεφάλι μου από την πίεση που είχα. Δεν μπορείς να φτιάξεις μία ομάδα όταν στα δύο χρόνια αλλάζεις τρεις προπονητές, δεν γίνεται έτσι σωστά δουλειά».

Για την παρουσία του Μπόλονι: 

«Δεν πηγαίνει άσχημα ο Παναθηναϊκός, αν δεν είχε χάσει 3 βαθμούς στο Αγρίνιο και 2 με την ΑΕΚ θα ήταν στην τετράδα. Ήταν 13ος οπότε γίνεται μεγάλη προσπάθεια, θα παλέψει να μπει στην τετράδα. Οι άλλες ομάδες έχουν πιο εύκολο πρόγραμμα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ. Αν κερδίσει θα μπει πιστεύω μέσα στην τετράδα».

Για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ

«Η δεκαετία δεν είναι καλή για τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει κάτι, δεν έχει πάρει πολλά πρωταθλήματα, κάνει μία μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει και οι δύο ομάδες να βάλουν ένα πρόγραμμα και να κάνουν πρωταθλητισμό. Ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα γιατί φέρνει καλούς παίκτες. Αν έχεις καλή ομάδα όλα τα περνάς».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Για το Αθηναϊκό ντέρμπι, την παρουσία του Μπόλονι στον Παναθηναϊκό, την πορεία των Πράσινων, αλλά και τις εμφανίσεις της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μίλησε ο Μίμης Δομάζος σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Article publish on Τρί, 03/02/2021 - 02:56 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα