Διαψεύδει η ΑΕΚ τα σενάρια επιστροφής Μαϊστόροβιτς

Για επιστροφή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ και παραίτηση του Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς κάνει λόγο δημοσίευμα σουηδικής ιστοσελίδας φιλοξενώντας μάλιστα και δηλώσεις του πρώην τεχνικού διευθυντή των «κιτρινόμαυρων». Άμεσα προχώρησε σε διάψευση η ΠΑΕ.

Ο Σουηδός αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από τη θέση που κατείχε στην Μπρομαποϊκάρνα μετά το σκάνδαλο με τον προπονητή της ομάδας, Λούις Πιμέντα και αυτή τη στιγμή φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ
προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα και αυτό ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή του Μαϊστόροβιτς μετά τη σεζόν 2016-17.

«Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο, αλλά είναι γεγονός πως η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχω τη δική μου ιστορία και υπάρχει μεγάλο δέσιμο» ανέφερε στην fotbolldirekt.se ο Μαϊστόροβιτς.

Αξίζει να αναφερθεί πως την περασμένη Κυριακή ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ βρέθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο όπου και παρακολούθησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Keywords
Τυχαία Θέματα