H Sony επιβεβαιώνει τις αλλαγές του PSN Online ID μας

Ευλογημένη η απόφασή σου.

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, επιτέλους οι χρήστες του PlayStation θα μπορούν να αλλάξουν το PSN Online ID.

Έχοντας ανακοινωθεί στο PlayStation Blog, η beta του PSN Online

ID Change θα είναι αρχικά μέρος του PlayStation Preview Program και "θα είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένους χρήστες που έχουν κάνει δήλωση ως testers για προηγούμενες beta του συστήματος."

Όσοι επιλεχθούν, θα μπορούν να αλλάξουν όσες φορές θέλουν το όνομά τους, με την πρώτη φορά να είναι δωρεάν. Όλες οι υπόλοιπες αλλαγές θα χρεώνονται $9.99 ή $4.99 για όσους έχουν συνδρομή PlayStation Plus.

Όταν αλλάξει ένα Online ID, η επιλογή προβολής του προηγούμενου ταυτόχρονα με το νέο θα είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει τους φίλους σας να σας αναγνωρίσουν. Μόλις το αποφασίσετε, δεν θα μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ εμφάνισης / μη εμφάνισης του παλιού σας ID.

Αυτές οι αλλαγές στο PSN ID είναι "συμβατές με τα PS4 παιχνίδια που κυκλοφόρησαν αρχικά μετά την 1η Απριλίου 2018 και μια μεγάλη ποικιλία των πιο γνωστών παιχνιδιών του PS4 που κυκλοφόρησαν πριν από αυτή την ημερομηνία".

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι "όλα τα παιχνίδια και οι εφαρμογές για τα PS4, PS3 και PS Vita συστήματα είναι εγγυημένο ότι υποστηρίζουν την online αλλαγή ID και οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίζουν περιστασιακά προβλήματα ή λάθη σε συγκεκριμένα παιχνίδια".

Αν αντιμετωπίζατε πολλαπλά προβλήματα και επιθυμείτε να αναιρέσετε την αλλαγή, θα μπορείτε να επιστρέψετε στο αρχικό σας όνομα. Κατά τη διάρκεια της beta, αυτή η αλλαγή μπορεί να συμβεί μόνο μία φορά.

Η beta είναι "προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου 2018" και όλοι οι ιδιοκτήτες του PS4 θα μπορέσουν να αλλάξουν τα ονόματά τους, αν όλα πάνε καλά, στις αρχές του 2019.

Καθώς φάνηκε και την προηγούμενη εβδομάδα βέβαια, διάφοροι developers για multiplayer παιχνίδια φαίνεται να ετοιμάζονται εδώ και καιρό για αυτή την αλλαγή.

Ελπίζουμε να σας φτιάξαμε τη μέρα!

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΤα DualShock 4 αποκτούν περισσότερο χρώμαH Sony γιορτάζει την πώληση 500 εκατομμυρίων PlayStation συστημάτωνΑποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορία του PS4 4.0 Software Update

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα