"Ζωντανά νεκρά" τα νούμερα της πρεμιέρας του "The Walking Dead"

Η πρεμιέρα του έφαγε την... πρεμιέρα του.

Στις 7 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα ο 9ος κύκλος του "The Walking Dead", και παρά τα όσα μυστηριώδη teasers έχουν κυκλοφορήσει, δεν κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού, τουλάχιστον σε τηλεοπτικό επίπεδο.

Κατά το The Hollywood Reporter, το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν παρακολούθησαν 6,08 εκατομμύρια τηλεθεατές, που για τα λεγόμενα της σειράς είναι όχι απλώς μικρό νούμερο, αλλά το μικρότερο από τη δεύτερη

σεζόν και έπειτα. Συγκριτικά, η πρεμιέρα της 8ης σεζόν προσέλκυσε 11.44 εκατομμύρια θεατές. Η χαμηλότερη σεζόν σε νούμερα είναι ακόμα η πρώτη, με 5,35 εκατομμύρια θεατές.

Συγκεκριμένα, στο δημογραφικό των 18-49 ετών τα ποσοστά υπήρξαν ιστορικά χαμηλά για τη σειρά, αφού όπως αναφέρεται υπήρξαν τα χαμηλότερα από κάθε άλλη πρεμιέρα σεζόν της σειράς και ταυτόχρονα τα χαμηλότερα νούμερα κάθε άλλου επεισοδίου από το "The Walking Dead" σε αυτό το δημογραφικό.

Αν και αυτά τα νούμερα υποδεικνύουν μία καθοδική πορεία για τη σειρά του AMC, η συνδρομητική του υπηρεσία Premiere online είχε τη μεγαλύτερη της μέρα από εγγραφές νέων χρηστών αφότου το πρώτο επεισόδιο της 9ης σεζόν έγινε διαθέσιμο μία ημέρα πριν από το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Αντιθέτως, η 11η πρεμιέρα της σειράς "Doctor Who", με την πρώτη γυναίκα Doctor την οποία υποδύεται η Jodie Whittaker, είχε μία πολύ δυνατή πρεμιέρα στη Βόρειο Αμερική. Το πρώτο επεισόδιο προσέλκυσε 1,37 εκατομμύρια θεατές, που αναφορικά αποτελεί αύξηση της τάξεως του 48% σε θεατές από την πρεμιέρα της 10ης σεζόν. Σε δεδομένα Ηνωμένου Βασιλείου, η σειρά έφερε ένα κατά πολύ μεγαλύτερο κοινό 8,2 εκατομμυρίων θεατών.

Από τη νέα σεζόν του "The Walking Dead" έχουν κυκλοφορήσει, επίσημα, κάποιες ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και μαζί η σύνοψη των γεγονότων που πρόκειται να δούμε. Το σύμπαν του πρόκειται να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα και με πολλούς τρόπους, αλλά προς το παρόν έχουμε μπροστά μας μία ολοκαίνουργια σεζόν, με νέους τίτλους αρχής που κρύβουν μερικά καλούδια για τους φαν.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Το κυνήγι του θαμμένου easter egg στους νέους τίτλους αρχής του "The Walking Dead"
Keywords
Τυχαία Θέματα