Όλα τα trailer που έκαναν το ντεμπούτο τους στο Comic-Con της Νέας Υόρκης

Trailer παντού.

Το Comic-Con της Νέας Υόρκης ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, κι αν και οι μεγάλες ανακοινώσεις έγιναν κεκλυσμένων των θυρών με υλικό και παρουσιάσεις (όπως έγινε για Dark Phoenix και Spider-Man: Into the Spider-Verse), υπήρξαν ωστόσο πολλά μεγάλα trailer που δημοσιοποιήθηκαν στους απανταχού ανυπόμονους.

Ας θυμηθούμε τα σημαντικότερα παρακάτω:

Daredevil: Season 3 Trailer

Το νέο trailer του Daredevil είχε μια μεγάλη αποκάλυψη: ο

Bullseye θα είναι σίγουρα ένας αντίπαλος στην επερχόμενη τρίτη σεζόν. Μπορείτε εδώ να δείτε κι έξτρα πληροφορίες που είχαμε μάθει όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το πρώτο teaser trailer.

Titans Trailer

Σε δύο μέρες μπορεί να έρχεται η νέα σειρά "Titans", αλλά η DC αποφάσισε να δημοσιοποιήσει κι άλλο ένα trailer λίγο πριν την κυκλοφορία της στην streaming υπηρεσία της.

Mortal Engines Trailer

Η δυστοπική ταινία φαντασίας, με παραγωγό τον Peter Jackson, τοποθετείται σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου ο κόσμος έχει καταστραφεί απ' τους πολέμους και οι πόλεις έχουν γίνει κινητές μηχανές που μάχονται για να εξασφαλίσουν πόρους, οι οποίοι όμως εξαντλούνται. Στο επίκεντρο θα βρεθούν δυο απρόσμενοι ήρωες, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα αλλάξουν την πορεία του μέλλοντος

Star Trek: Discovery Season 2 Trailer

Σε αυτήν τη σεζόν θα δούμε την Michael (Martin-Green) και τον Spock (Peck) να μοιράζονται το όραμα ενός “κόκκινου αγγέλου” και θα δούμε πώς συνδέεται με τα περίεργα σήματα που έπιασε το Starfleet από το διάστημα. Στο Trailer είδαμε τον νέο Spock με μούσια και την Number One, και μάθαμε για τις μυστικές επιχειρήσεις του Starfleet.

The Boys Teaser Trailer

Ένα διασκεδαστικό, σύντομο teaser για το "The Boys" του Amazon, μια νέα σειρά από τους Eric Kripke (Supernatural), Evan Goldberg και Seth Rogen (Preacher).

Good Omens Teaser Trailer

Με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους Άγγλους, Michael Sheen και David Tennant, η νέα τηλεοπτική προσαρμογή του "Good Omens" του Neil Gaiman, θα φέρει μια Αποκάλυψη... άκρως βρετανική.

Deadly Class Trailer

Το "Deadly Class" αναμένεται στις 16 Ιανουαρίου στο Syfy, αλλά το κοινό του NYCC έριξε μια καλύτερη ματιά στην επερχόμενη προσαρμογή του Rick Remender.

She-Ra and the Princesses of Power Trailer

Μετά την αποκάλυψη του πρώτου teaser trailer τον Σεπτέμβριο, η DreamWorks Animation έδωσε τώρα το ολοκληρωμένο trailer για το remake του "She-Ra and the Princess of Power", το οποίο αναμένεται στο Netflix στις 16 Νοεμβρίου.

American Gods Season 2 Trailer

Οι fans του "American Gods" πήραν ένα νέο trailer για την επερχόμενη σεζόν και μάθαμε ότι ο δεύτερος κύκλος δεν θα πάει ακόμα στο Lakeside.

Nightflyers Trailer

Οι τυχεροί παρευρισκόμενοι του NYCC κατάφεραν να δουν την πρεμιέρα της σειράς στο event, αλλά ευτυχώς κάτι δόθηκε και για εμάς. Η σειρά του Syfy, βασισμένη σε βιβλίο του George R.R. Martin, αναμένεται σύντομε και θα προβληθεί εκτός ΗΠΑ μέσω Netflix.

Δεν σταματάμε όμως μόνο στα καλά παραδοσιακά trailers. Κατά την διάρκεια του event παρουσιάστηκαν και διάφορα teasers από επερχόμενες σειρές:

Harley Quinn Animated First Look Titans: Meet Beast BoyTitans: Meet RavenTitans: Meet StarfireOutlander Opening Credits

IGN GreeceΤα πιο σημαντικά trailer από το Comic-Con της Νέας ΥόρκηςMighty Muggs φιγούρες υπερηρώων από την Hasbro60 Δευτερόλεπτα εντυπωσιακού cosplay από το NYCC 2017

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα