Δεν θα δούμε την Sony στην E3 του 2019

Η επόμενη E3 θα είναι η πρώτη εδώ και 24 χρόνια χωρίς την Sony.

Για πρώτη φορά εδώ και 24 χρόνια, η Sony και το Playstation δεν θα εμφανιστούν στην E3 του 2019.

Όπως αναφέρθηκε από το Game Informer, η Sony και το Playstation

θα "εξερευνήσουν νέους και οικείους τρόπους για να συνδεθούν με την κοινότητα, το 2019."

"Όσο η βιομηχανία εξελίσσεται, η Sony Interactive Entertainment συνεχίζει να κοιτάζει για εφευρετικούς τρόπους για να συνδεθεί με την κοινότητα", δήλωσε η ESA στο Game Informer. "Οι fans του Playstation είναι ο κόσμος μας και θέλουμε πάντα να καινοτομούμε, να σκεφτόμαστε διαφορετικά και να πειραματιζόμαστε με καινούργιους τρόπους για να ευχαριστήσουμε τους παίκτες . Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να μην πάρουμε μέρος στην E3 του 2019. Εξερευνούμε νέους και οικείους τρόπους για να συνδεθούμε με την κοινότητα το 2019 και δεν μπορούμε να περιμένουμε να μοιραστούμε τα σχέδια μας με εσάς".

Η Sony ερωτήθηκε αν θα έχουν ένα event εκτός-E3, με παρόμοιο τρόπο όπως χειρίζονται το γεγονός η EA και το Xbox τα τελευταία χρόνια.

Ο ανώτερος αντιπρόεδρος επικοινωνιών του Playstation Jennifer Clark απάντησε, "Δεν θα έχουμε κάποιο συνέδριο τύπου κοντά στην E3".

Τα νέα ακολουθούν την απόφαση της Sony να μην πραγματοποιήσει το Playstation Experience αυτό τον χρόνο.

"Ο συγχρονισμός του PSX και της E3 δεν μας το επέτρεψε αυτό, αλλά έρχονται πολλά συναρπαστικά πράγματα, και ελπίζουμε να τα μοιραστούμε σύντομα. Μερικά από τα μεγαλύτερα παιχνίδια μας θα έχουν σημαντικά ορόσημα τον επόμενο χρόνο και θα δουλέψουμε σκληρά να τα εκτοξεύσουμε".

Η Entertainment Software Association, ή ESA είναι υπεύθυνη για την E3 από το 1995, όταν ξεκίνησε το event. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τύπου σχετικά με την E3 2019, δεν υπήρχαν λόγια σχετικά με την Sony ή το Playstation να απουσιάζουν από το event, όπως επίσης δεν υπάρχει αναφορά σε εκείνους ως επιβεβαιωμένους συνεργάτες.

Η ειρωνεία είναι ότι σήμερα κλείνουν και επίσημα πέντε χρόνια από τότε που η Sony μας έδωσε το Playstation 4, και με τα νέα του ότι δουλεύει σε hardware επόμενης γενιάς, το πότε και πού θα μάθουμε πληροφορίες μέσα στον επόμενο χρόνο, παραμένει η μεγαλύτερη απορία μέχρι στιγμής.

Για περισσότερα νέα σχετικά με το γεγονός ή άλλα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι.

IGN Greece Καινούρια έκδοση για το PS4 Pro Το PS4 ξεπέρασε τις 80 εκατομμύρια πωλήσεις Τι μας λέει ο κύκλος ζωής των προηγούμενων Playstation για το Playstation 5

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα