Κάποια παιχνίδια της Telltale αφαιρέθηκαν απο το Steam εν όψη του οριστικού κλεισίματος του studio

To τέλος της Telltale Games έφτασε και επίσημα.

Ορισμένα παιχνίδια Telltale έχουν αφαιρεθεί από το Steam καθώς η προβληματική εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία πλήρους τερματισμού λειτουργίας και ρευστοποίησης της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του GameDaily.biz, η Telltale Games

συνεργάζεται με την Sherwood Partners για να την βοηθήσει να κλείσει πλήρως.

Σε μια διαδικασία παρόμοια με την πτώχευση, η Telltale διέρχεται σήμερα διαδικασίες εκχώρησης όπου "κατάφεραν να βρουν κάποιον για να τους δώσει αρκετά χρήματα για να πληρώσουν όποιους πιστωτές ή είχαν τα χρήματα".

Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνουν "φυσικά αγαθά, εμπορικά σήματα, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, λογισμικό και πηγαίο κώδικα."

Ο Richard Hoeg, δικηγόρος της Hoeg Law, εξήγησε ότι αυτή η απόφαση ελήφθη έτσι ώστε τα επόμενα βήματα να μπορούν να προχωρήσουν "με παρόμοιο τρόπο με τη διαιτησία - και όχι με τη δίκη - ως τρόπο για τα δυο μέρη να εξορθολογίσουν τη διαδικασία".

Όσον αφορά τους πρώην υπαλλήλους, η ασφάλιση υγείας μετά την έξοδο από την εταιρία (COBRA), η οποία επιβάλλεται από το νόμο, "θα τελειώσει για όλους τους πρώην υπαλλήλους της Telltale στις 30 Νοεμβρίου 2018".

Αυτή η ασφάλιση υγείας, την οποία οι πρώην υπάλληλοι είναι υπεύθυνοι για την πληρωμή αλλά ο εργοδότης υποχρεούται να παράσχει, συνήθως διαρκεί 18 μήνες. Ωστόσο, με την επικείμενη εκκαθάριση / πώληση όλων των περιουσιακών στοιχείων της Telltale, αυτή η επιλογή για τους απολυθέντες υπαλλήλους πιθανότατα θα τελειώσει.

Όσον αφορά τα παιχνίδια της Telltale που αφαιρέθηκαν από το Steam, έχουν αφαιρεθεί μόνο ορισμένοι τίτλοι - The Walking Dead, Back to the Future και Tales of Monkey Island, ενώ άλλοι τίτλοι όπως Batman, Guardians of the Galaxy, Tales from the Borderlands, και Game of Thrones, είναι ακόμα διαθέσιμοι για αγορά.

Αυτή η είδηση συνεχίζει το έπος που ακολούθησε την επιβεβαίωση ότι η Telltale Games, η οποία ιδρύθηκε το 2004, θα κλείσει, που μάθαμε τον Σεπτέμβριο.

Ενώ η Telltale Games, της οποίας η συνεισφορά στη βιομηχανία των παιχνιδιών συχνά υποτιμάται, θα κλείσει σύντομα τις πόρτες της, η τελική σεζόν του The Walking Dead θα ζήσει μέσα από το Skybound του Robert Kirkman.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece To Pre-Loading έρχεται στο Xbox Game Pass H THQ Nordic έχει 35 παιχνίδια στα σκαριά Μπαίνει και το PC στον αγώνα των Retro Consoles

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα