Ο Hugh Grant θα παντρευτεί την Nicole Kidman για τη σειρά "The Undoing"

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

To μυθιστόρημα της Jean Hanff Korelitz, "You Should Have Known, The Undoing", μεταφέρεται στη μικρή οθόνη μέσω του HBO και έχουν βρεθεί οι δύο πρωταγωνιστές του.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Hugh Grant και η Nicole Kidman θα υποδυθούν το ζεύγος Sachs, ένα ευτυχισμένο

ζευγάρι που ζει μαζί με τον γιο τους. Η Grace Sachs (Kidman) είναι μια επιτυχημένη ψυχοθεραπεύτρια, ενώ ο Jonathan Sachs (Grant), ένας ογκολόγος. Όλα στην ζωή τους πηγαίνουν τέλεια, μέχρι που ο Jonathan εξαφανίζεται ξαφνικά. Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τι συμβαίνει, η Grace θα μάθει ότι ο άνδρα της δεν ήταν ο άνθρωπος που νόμιζε και θα πρέπει να πάρει μια σοβαρή απόφαση.

Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια, θα γραφτεί από τον David E. Kelley και θα σκηνοθετηθεί από την Susanne Bier. Οι δυο τους, μαζί με την Kidman θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς. Ενώ ο Kelley θα είναι και ο showrunner.

O Hugh Grant και η Nicole Kidman σε κοινή τους εμφάνιση

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Grant θα πάρει μέρος σε τηλεοπτική σειρά αμερικάνικης παραγωγής. Έχει βραβευτεί με Χρυσή Σφαίρα, BAFTA και Βραβείο César για τον ρόλο του στο "Four Weddings and a Funeral". Τον είδαμε πρόσφατα στη σειρά του BBC "A Very English Scandal" ως Jeremy Thorpe πλάι στον Ben Whishaw ως Norman Josiffe και στις ταινίες "Florence Foster Jenkins" και "Paddington 2".

Πρόσφατες δουλείες της Kidman είναι οι ταινίες "Genius", "Lion", "The Killing of a Sacred Deer" και "The Beguiled", ενώ αναμένουμε να τη δούμε στα "Destroyer", "Boy Erased" και "Aquaman". Στη μικρή οθόνη τη βλέπουμε στο "Big Little Lies". Η ηθοποιός έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ άλλων τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, δύο Βραβεία Emmy και ένα Όσκαρ.

Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece Βραβεία People’s Choice: Το MCU ήταν ο μεγάλος νικητής Ο νέος κύκλος της σειράς ντοκιμαντέρ "Άρης" κάνει πρεμιέρα στο National Geographic Τέλος η πρόσβαση σε 38 πειρατικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα