Πέφτει η αυλαία στο INTERSPORT Tennis Open 2018

Με τις συμμετοχές να ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο, το INTERSPORT Tennis Open ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ace Tennis Club

Μετά από περίπου ένα μήνα, γεμάτο τένις και συναρπαστικές μονομαχίες στο χώμα, το τουρνουά της κορυφαίας αλυσίδας αθλητικών ειδών, φτάνει στο τέλος του.

Το INTERSPORT

Tennis Open, επέστρεψε για να μείνει στα ελληνικά courts και όλοι οι συμμετέχοντες στο σπουδαίο, αυτό, event έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την οργάνωση και τη φιλοξενία.

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 04 Νοεμβρίου με τους τελευταίους τελικούς των πολυπληθών κατηγοριών και φυσικά την τελετή απονομής με τα έπαθλα στους νικητές και φιναλίστ αλλά και τη δεξίωση των διοργανωτών προς τους συμμετέχοντες.

Παράλληλα, θα υπάρχει κλήρωση πλούσιων δώρων. Μεταξύ άλλων θα κληρωθούν δύο Ρακέτες BABOLAT PURE AERO, ένα τριήμερο ταξίδι, προσφορά του TRAVEL4FAIRS και του Αlas Resort and Spa, 14 Ζευγάρια παπούτσια ASICS, 1 κινητο τηλέφωνο XΙAOMI, πέντε πακέτα “Βack to school tennis” από την Intersport, δωροεπιταγές από τα κομμωτήρια “Ilias Antoniou” και συνδρομές από το Ace Club.

ITO 2018 DRAW -> http://bit.ly/2EVrHYu

ITO 2018 SCHEDULE -> http://bit.ly/2SHVCpO

The post Πέφτει η αυλαία στο INTERSPORT Tennis Open 2018 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα