Χοφενχάιμ-Ντάρμσταντ 3-3: Δώρο Χριστουγέννων από τον Κάμπακ και βαθμός “χρυσάφι” (highlights)

“Χορταστικό” ματς στην “Pre Zero Arena” με την Χοφενχάιμ και την Ντάρμσταντ να μένουν στο ισόπαλο 3-3 σε ματς για την 16η αγωνιστική της Bundesliga. Ένα ματς που είχε πολλά λάθη από τους αμυντικούς των δύο ομάδων για να διαμορφωθεί αυτό το σκορ.

Στο 13′ ο Γκιασούλα έκανε πέναλτι στον Μπεμπού και ο Κράμαριτς έκανε το 1-0, με τη Ντάρμσταντ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 23′ με τον Πφάιφερ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ στο 28′ με το γκολ

του Μπεμπού, όμως η ομάδα του Λίμπερκνεχτ ισοφάρισε στο 57ο λεπτό με τον Σκάρκε.

Η ομάδα του Ματαράτσο εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα της Ντάρμσταντ για να βρει τρίτο γκολ με τον Μπεμπού να σκοράρει για δεύτερη φορά, ενώ στο 80′ ο Μπρουκς μπορούσε να κάνει το 4-2 αλλά το σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έφυγε πάνω από την εστία.

Και αφού δεν έγινε το 4-2, έγινε το 3-3 με το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Κάμπακ ο οποίος σε δική του στημένη μπάλα έκανε πάσα στον Πφάιφερ έξω από την περιοχή της Χοφενχάιμ και ο Σκάρε που δέχθηκε την ασίστ από τον συμπαίκτη του ισοφάρισε σε 3-3.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Χοφενχάιμ έφτασε τους 24 βαθμούς με μία νίκη στα επτά τελευταία ματς, ενώ η Ντάρμσταντ που δεν έχει νίκη εδώ και 9 παιχνίδια έφτασε τους 10.

Keywords
Τυχαία Θέματα