Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Μαδρίτης 58-72: Απλή υπόθεση (highlights)

Ένα δεκάλεπτο άντεξε ο Ερυθρός Αστέρας απέναντι στη Ρεάλ. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου ξεκίνησε με ενθουσιασμό, προηγήθηκε 7-0 και 14-6 με τον Χάνγκα να έχει 2/2 τρίποντα και 8 πόντους, αλλά όλα αυτά αποδείχτηκαν παραπέτασμα καπνού. Ο Έλι Εντιαγιέ απάντησε με 7 γρήγορους πόντους, η Ρεάλ ισορρόπησε σε 20-20 παρότι είχε 5 λάθη και 4 χαμένα ριμπάουντ και στη δεύτερη περίοδο οι απολαυστικοί Ροντρίγκεθ και Πουαριέ πήραν τον έλεγχο. Ο Τεόντοσιτς πάλευε μόνος του στην επίθεση (12π) την ώρα που ο Ισπανός γκαρντ είχε 6 πόντους, 6 ασίστ και ο Γάλλος σέντερ 12 πόντους με βροντερά καρφώματα. Με ολίγη

από Χεζόνια η διαφορά έφτασε στους 11 στο φινάλε του πρώτου μέρους (34-45), “έφυγε” στους 15 με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος και… χαίρεται. Οι Σέρβοι ήταν εκνευριστικά άστοχοι από μακριά (5/24 τρίποντα), σκόραραν μετά βίας 24 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και δεν ήταν σε θέση να απειλήσουν την επίσης μέτρια Ρεάλ, που… δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει στη Μαδρίτη.

Για τους νικητές ο Χεζόνια είχε 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Πουαριέ 14 χωρίς ούτε ένα ριμπάουντ (!) και ο Εντιαγιέ 10. Ο Ροντρίγκεθ είχε 8 ασίστ και 6 πόντους σε μια βραδιά που ο Καμπάσο έμεινε πολύ χαμηλά (3 πόντοι, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 λάθη).

Για τον Αστέρα οι Τεόντοσιτς-Μίτροβιτς είχαν από 14 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα