Χάμιλτον: "Περήφανος για τους συνεργάτες μου, μαζί τα καταφέραμε όλα!"

Χάμιλτον: "Περήφανος για τους συνεργάτες μου, μαζί τα καταφέραμε όλα!"antoniamath11Τρί, 11/24/2020 - 21:41

Τα εύσημα στους συνεργάτες του έδωσε ο Λιούις Χάμιλτον σχετικά με τις επιτυχίες που έχει πετύχει ως πιλότος της Mercedes. O Βρετανός στέφθηκε πριν λίγες μέρες Πρωταθλητής για 7η φορά και έστειλε μήνυμα στους συνεργάτες του ότι είναι περήφανος για εκείνος, ενώ όλοι είναι σημαντική για την προσπάθεια που κάνουν. 


"Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν πίσω από εμένα.

Δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα από σαββατοκύριακο σε σαββατοκύριακο αν δεν υπήρχαν αυτοί, ευχαριστώ τον κάθε από αυτούς ξεχωριστά. Όλοι είναι σημαντικοί. Όλοι είμαστε μέρος των επιτυχιών. Είμαι περήφανος για όλους τους συνεργάτες μου, ότι έχουμε καταφέρει δεν το έχει κάνει κανένας άλλος", σχολίασε αρχικά ο Χάμιλτον, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πολυάσχολη ζωή του, εκτός από οδηγός της F1, ασχολείται με τη δική του συλλογή ρούχων, τη μουσική:

"Δεν είναι εύκολο. Έχει αρκετές δυσκολίες. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι είναι εύκολο, αλλά σου λέω απέχει πολύ από αυτό. Μου πήρε πολύ καιρό για να είμαι τόσο καλός όσο είμαι. Πιστεύω ότι πάντα είχα το ταλέντο. Είναι πολύ πιθανόν να είχα πάντα τα εργαλεία, αλλά επικρατεί ένα χάος μέσα στην εργαλειοθήκη και πολλές φορές δεν ήξερα τι να κάνω με αυτά. Πλέον συντονίζομαι καλύτερα και πιστεύω ότι απλά έδειξα αφοσίωση σε όλα αυτά που κάνω.

Κάθε χρόνο γράφω σε τι δεν ήμουν καλός, μετά αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω για να είμαι καλύτερος; Κάποιες φορές δεν είμαι καλός στην επικοινωνία και προσπαθώ με τα παιδιά και τον Μπόνο πως μπορώ να το κάνω καλύτερα; Πως μπορώ να είμαι πιο θετικός κάθε φορά που έρχομαι από τη δουλειά; Στο αυτοκίνητο πως μπορώ να αντιληφθώ καλύτερα όλες τις δυνατότητες του; Χρειάζεται πολύ διάβασμα.

Έχω καταφέρει πολλά αυτό το χρόνο, σε σχέση με αυτά που θα μπορούσα να κάνω και αυτό οφείλεται στον κορωνοϊό. Δεν θα μπορούσα να καταλάβω όταν ήμουν μικρός ότι ήρθα για να οδηγώ. Η δουλειά στο σπίτι είναι ο λόγος που βλέπεις αυτά τα αποτελέσματα σήμερα", σχολίασε στο επίσημο site της Formula1. 
 
 

- Formula 1 - ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ Off Off Off Off ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ Ο Λιούις Χάμιλτον αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που κάνει καθημερινά, αλλά και στο γεγονός ότι μαζί με τους συνεργάτες του έχουν καταφέρει πράγματα που δεν έχει κάνει κανείς άλλος. Article publish on Τρί, 11/24/2020 - 21:41 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα