Έρλινγκ Χάλαντ: O πρώτος των πρώτων (pic)

Έρλινγκ Χάλαντ: O πρώτος των πρώτων (pic)mkatsafaΤρί, 11/24/2020 - 21:32

Το «Golden Boy», είναι ένα βραβείο το οποίο δίνεται από αθλητικούς δημοσιογράφους (από το 2003), σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ευρώπης, οι οποίοι κατά τη διάρκεια μιας ημερολογιακής χρονιάς, εξέπληξαν με την απόδοσή τους. Ο Νορβηγός επιθετικός συνεχίζει να εκπλήσσει και το Σάββατο πέτυχε μέσα σε 32 λεπτά, 4 γκολ στη νίκη 5-2 της Ντόρτμουντ επί της Χέρτα στο Βερολίνο. Μετά τη δεκαπενθήμερη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, τα ποδοσφαιρικά αστέρια

επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους και κάποιοι εντυπωσίασαν. Ας δούμε παρακάτω τους ποδοσφαιριστές που πήραν την υψηλότερη βαθμολογία από το whoscored.com:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: ΑΝΤΟΝΙ ΛΟΠΕΣ (Λιόν) -8,67
Η Λιόν επέστρεψε στα εγχώρια καθήκοντα της με μια «σκληρή» νίκη 1-0 στην έδρα της Ανζέ, κυρίως εξαιτίας της εντυπωσιακής απόδοσης του 30χρονου γκολκίπερ. Αντέδρασε  με ιδανικό τρόπο και στις 7 προσπάθειες προς την εστία, των αντιπάλων και δικαιολογημένα πήρε αυτή την υψηλή βαθμολογία.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ: ΛΟΪΚ ΜΠΑΝΤΕ (Λανς)-8,70
Όπως η Λιόν στην έδρα της Ανζέ, έτσι και η Λανς έπρεπε επίσης να «πολεμήσει» τα δόντια και τα νύχια για να διεκδικήσει και τους τρεις βαθμούς στη Ντιζόν την Κυριακή (1-0) με τον νεαρό Λοϊκ Μπαντέ, εντυπωσιακό στην «καρδιά» της άμυνας. Ο 20χρονος αναχαίτισε  εννέα φορές τους αντιπάλους του-κανένας παίκτης δεν έχει τέτοιον αριθμό σε έναν αγώνα της Λιγκ 1 αυτή τη σεζόν-βοηθώντας τη νεοφώτιστη στην κατηγορία, να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

ΜΕΣΟΣ: ΡΟΔΡΙΓΟ ΝΤΕ ΠΟΛ (Ουντινέζε)-9,21
Το καλοκαίρι ο Μπιέλσα τον ήθελε «λυσσαλέα» στη Λίντς, αλλά τελικά ο Αργεντινός μέσος παρέμεινε στην Ουντινέζε. Μάλλον όμως έχει έρθει η ώρα να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Ο αρχηγός της Ουντινέζε ήταν ο μέσος με τις καλύτερες επιδόσεις στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πήρε ηγετικό ρόλο στο γήπεδο και οδήγησε τις «ζέβρες» στη μόλις 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με έξοχο δεξί πλασέ. Είχε συνολικά 5 τελικές, ένα δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ, πέντε επιτυχημένες ντρίμπλες, δύο βασικά περάσματα και πέντε τάκλιν! 

EΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ (Ντόρτμουντ)-10
Τέσσερις επιθετικοί κέρδισαν την τέλεια βαθμολογία του WhoScored στα κορυφαία πέντε πρωταθλήματα της Ευρώπης το Σαββατοκύριακο, αλλά αποφασίστηκε ο Χάλαντ να είναι ο πρώτος των πρώτων. Ο Νορβηγός πέτυχε τέσσερα από τα πέντε γκολ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, στη νίκη της με 5-2 επί της Χέρτα στο Βερολίνο, για να φτάσει τα 10 τέρματα στη Μπουντεσλίγκα. 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off mkatsafa Off Off ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κανείς άλλος εκτός από τον Έρλινγκ Χάλαντ, δεν θα μπορούσε να κερδίσει το βραβείο «Golden Boy» για το 2020. Article publish on Τρί, 11/24/2020 - 21:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα