Ολυμπιακός: Μέσα Ραφίνια και Βινάγκρε για Σίτι!

Ολυμπιακός: Μέσα Ραφίνια και Βινάγκρε για Σίτι!vkonstanΤρί, 11/24/2020 - 20:37

Ο Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την προετοιμασία των παικτών του εν όψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τετάρτης (25/11, 19.55, MC Novasports.gr). Οι Πειραιώτες ταλαιπωρούνται

από αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο το θετικό για εκείνους είναι πως ο Ραφίνια και ο Βινάγκρε ακολούθησαν κανονικά την αποστολή.

Από τους Πειραιώτες θ' απουσιάσουν οι Ελ Αραμπί, Χασάν, Ραντζέλοβιτς (κορωνοϊός), Βαλμπουενά και Χολέμπας (τραυματίες). Ο Ραφίνια έκανε θεραπεία σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και ο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, όπως και τον Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. 

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Νικόλης, Κίτσος, Τσάβος και Σουρλής της Κ19.

Αναλυτικά οι 23 του Μαρτίνς:

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Βινάγκρε, Κίτσος, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Φορτούνης, Τσάβος, Μασούρας, Σουντανί.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ UEFA Champions League Αποστολή Ολυμπιακού Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει όλα τα διαθέσιμα "όπλα" για το παιχνίδι με τη Μάντεστερ Σίτι. Τέσσερις της Κ19 στην 23αδα. Article publish on Τρί, 11/24/2020 - 20:37 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα