Γιούργκεν Κλοπ: «Σαν… δώδεκα όργανα μαζί ο Φιρμίνο!» (vid)

Γιούργκεν Κλοπ: «Σαν… δώδεκα όργανα μαζί ο Φιρμίνο!» (vid)mkatsafaΤρί, 11/24/2020 - 20:20

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ δεν προβληματίζεται από την παρατεταμένη «αφλογιστία» του Βραζιλιάνου επιθετικού, παρά το γεγονός ότι το τέρμα με κεφαλιά που πέτυχε στη νίκη της Κυριακής με σκορ 3-0 επί της Λέστερ, ήταν μόνο το έκτο γκολ του σε ολόκληρο το 2020 . Η έλλειψη γκολ του Φιρμίνο, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το επιθετικό τρίο των Μοχάμεντ

Σαλάχ, Σαντιό Μανέ και Ντιόγκο Ζότα. Αν και δεν είναι καθαρόαιμος φορ, ο Φιρμίνο δέχτηκε πολλές φορές κριτική για το ότι δεν σκοράρει συχνά τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, ο Κλοπ, του οποίου η ομάδα φιλοξενεί την Αταλάντα στο Champions League την Τετάρτη, επιμένει ότι η αξία του Φιρμίνο δεν προσμετράται απλά με τα γκολ που πετυχαίνει. 

«Το σκοράρισμα, ήταν πάντα σημαντικό για τον Μπόμπι (Φιρμίνο), αλλά ο Μπόμπι είναι πλήρης ποδοσφαιριστής», δήλωσε με έμφαση ο Κλόπ. «Μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι σαν μια ορχήστρα, έχει διαφορετικούς ανθρώπους για διαφορετικά όργανα και μερικά από αυτά, είναι πιο δυνατά από τα άλλα, αλλά είναι όλα σημαντικά για τον ρυθμό. Ο Μπόμπι παίζει σαν 12 όργανα στην ορχήστρα μας. Είναι πολύ σημαντικός για τον ρυθμό μας!» 

Αν η Λίβερπουλ κατακτήσει το τρίποντο με την Αταλάντα, θα εξασφαλίσει την παρουσία της στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτή η εξέλιξη, θα έδινε την ευκαιρία στον Κλοπ, να ξεκουράσει τους παίκτες του. Το οξύμωρο είναι ότι η Λίβερπουλ κράτησε σε τέσσερις από τους επτά τελευταίους αγώνες της, απαραβίαστη την εστία της, παρά τις πολλές απουσίες στην αμυντική της γραμμή. Μάλιστα στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ.  

«Το πώς το έκαναν οι παίκτες μου είναι πραγματικά εξαιρετικό. Διαφορετικές ενδεκάδες, διαφορετικά ζευγάρια, αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, ή ακόμα καλύτερα».

Δείτε αυτό το υπέροχο video που ανέβασε η Λίβερπουλ, με αφορμή το αήττηο σερί 64 αήττητων αγώνων στο Άνφιλντ, σε επίπεδο Premier League

 

170 Points. 169 Goals. Countless memories

Keywords
Τυχαία Θέματα