Μπράτσος: «Είμαι προβληματισμένος….» (vid)

Εμφανώς σκεπτικός ήταν ο Κώστας Μπράτσος μετά το ισόπαλο ματς του Βόλου με τη Λαμία.

Όπως σημείωσε ο 46χρονος τεχνικός: «Είμαι προβληματισμένος με την εικόνα που είχαμε ως ομάδα, ειδικότερα με τη διαχείριση, όταν είχαμε εμείς την μπάλα. Δεν ήμασταν ξεκάθαροι σ’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε και είχαμε ανισορροπία στην κυκλοφορία της μπάλας, για να περάσει από το κέντρο. Γι’ αυτό δεν βγάζαμε και καθαρές επιθέσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μας κλέβει μπάλες ο αντίπαλος και να μας βρίσκει στο τρανσίσιον.

Το

μόνο θετικό που μπορώ να κρατήσω είναι η προσπάθεια και το πνεύμα που δείξαμε και στα φιλικά, ότι δεν παραδιδόμαστε, αλλά αυτό δεν φτάνει. Ναι μεν θα πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία νικητή, αλλά θα πρέπει να έχουμε και τις κατάλληλες αποφάσεις, όταν έχουμε την μπάλα.

Φωνάζει ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση μεσοεπιθετικά. Προσπαθούμε να κάνουμε αλχημείες και σήμερα αλλάξαμε σχηματισμό τρεις φορές. Η ομάδα έχει ποιότητα και καλούς ποδοσφαιριστές, αυτό φάνηκε, καθώς πετύχαμε δύο ωραία γκολ. Όμως, δεχθήκαμε δύο γκολ που δεν μπορώ να εξηγήσω. Πρέπει να τα δω, και το πέναλτι και το δεύτερο, που ενώ είχαμε υπεραριθμία, δεχθήκαμε γκολ».

Keywords
Τυχαία Θέματα