Λέουβεν – Αντβέρπ 1-1: Γκέλα πριν από τα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ! (highlights)

Η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ έχει επτά βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Pro League Βελγίου, η Λέουβεν πήρε τον δεύτερό της βαθμό, μετά από δύο σερί ήττες.

H Aντβέρπ, χωρίς να εντυπωσιάσει ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και αφού έχασε ευκαιρίες με τους Μπαλικβισά και Αλντερβάιρελντ, άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό, όταν ο στόπερ Ντε Λατ έκανε κάθετη μπαλιά στην περιοχή για τον Γιάνσεν και ο Ολλανδός σέντερ φορ,

αφού γύρισε νίκησε με ωραίο σουτ τον Πρεβό.

Ο Φερμίρεν στο 41′ μπορούσε να κάνει το 0-2 με σουτ που έβγαλε ο Γάλλος γκολκίπερ, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο με Ντομ και Σχρέιφερς.

Στο β’, η Αντβέρπ δεν κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς και τελικά δεν απέφυγε την γκέλα. Στο 49′ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πλέτινκς στον Άβιλα, αλλά ο διαιτητής Φίσερ το πήρε πίσω μετά από θέαση του replay.

Οι γηπεδούχοι πήραν θάρρος μετά από αυτή τη φάση και στο 76′ θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν με σουτ του Νορβηγού Τζόναταν Μπράουτ Μπρούνες -ξαδέλφου του Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι!- που πέρασε λίγο άουτ.

Στο 82′ όμως, ο Φλίτινκ εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο δεξιός μπακ των γηπεδούχων, Σαγράδο, με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της Αντβέρπ, έγραψε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του αριστερού μπακ, Μεντίλ, με δεύτερη κίτρινη, όμως οι νταμπλούχοι δε βρήκαν δεύτερο γκολ στο διάστημα που απέμενε και έτσι πηγαίνουν στην ευρωπαϊκή μάχη με όχι και τόσο καλή ψυχολογία…

Λέουβεν (Μπρις): Πρεβό – Σαγράδο, Πλέτινκς, Ρίκα, Μεντίλ – Ντομ, Σχρέιφερς – Φλίτινκ (90′ Σινγκτιέν), Μπανζουζί (76′ Εντρί), Θορστέινσον (75′ Μάρτενς), Οπόκου (60′ Μπρούνες)

Αντβέρπ (Φαν Μπόμελ): Μπιτέ – Μπατάιγ, Αλντερβάιρελντ, Ντε Λατ, Άβιλα – Εκέλενκαμπ (80′ Μούγια), Φερμίρεν (87′ Ετζούκε), Μπαλικβισά – Κερκ (69′ Βαλένσια), Γιάνσεν (80′ Ιλενικένα), Οντρέικα (69′ Κεϊτά).

Keywords
Τυχαία Θέματα