"Μπλόκο" στην Αταλάντα (video)

Στα ...δίχτυα του τεχνικού της Τορίνο, Βάλτερ Ματσάρι "παγιδεύτηκε" η Αταλάντα. Η ομάδα του Μπέργκαμο αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την "Γκρανάτα" στο Μπέργκαμο, σε παιχνίδι για την - εμβόλιμη - 6η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ...άστοχοι, αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο μέρος με τον Ριγκόνι (9') και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ντουβάν Ζαπάτα (50', 51') και τον Γκόμες (60', 92').

Η Τορίνο πήγε στο
Μπέργκαμο με κύριο στόχο να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της, πήγε το παιχνίδι στα μέτρα της και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, κυρίως εξαιτίας της καλής παρουσίας του Σίριγκου κάτω από τα γκολποστ.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΤΟΡΙΝΟ 0-0
Σκόρερ: -

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μπερίσα, Τολόι, Παλομίνο, Μασιέλο, Χάτεμπουρ, Φρόιλερ (72' Πάσαλιτς), Ντε Ρουν, Γκόσενς, Ριγκόνι (63' Ίλιτσιτς), Γκόμες, Ζαπάτα (84' Τουμινέλο)

Τορίνο (Βάλτερ Ματσάρι): Σίριγκου, Ίτσο, Ενκουλού, Τζιτζί, Ντε Σιλβέστρι (77' Λούκιτς(, Μεϊτέ, Ρινκόν, Μπασέλι (89' Τζάτζα), Αϊνά, Παριτζίνι (70' Μπερένχουερ), Μπελότι
Keywords
Τυχαία Θέματα