Σπάει τα κοντέρ η Παρί Σεν Ζερμέν! (video)

Η αναμέτρηση διεξήχθη υπό το βλέμμα του "μύθου" του παγκοσμίου μπάσκετ, Μάικλ Τζόρνταν -βρίσκεται στο Παρίσι για το Ryder Cup- και η Παρί Σεν Ζερμέν μάλλον ένιωσε...την υποχρέωση να προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου στον εκλεκτό καλεσμένο της.

Κι όμως η Ρενς ήταν εκείνη που αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, καθώς σκόραρε στην πρώτη επίσκεψή της στην περιοχή του Μπουφόν βρήκε το γκολ στο 2' με ωραίο πλασέ του Σαβαλερέν.

Οι Ρεμουά δεν κατάφεραν
να χαρούν για πολύ το προβάδισμά τους, καθώς στο 5ο λεπτό ο Καβάνι με απίθανο "σκάψιμο" ισοφάρισε προσφέροντας μια στιγμή ύψιστης ποδοσφαιρικής ομορφιάς. O Ουρουγουανός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, κερδίζοντας πέναλτι στο 23’ από τον Κόναν, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Νεϊμάρ για την ανατροπή από τους πρωταθλητές, οι οποίοι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (44’) διεύρυναν το προβάδισμά τους, από το λάθος του Μεντί που έκανε άστοχη έξοδο και προ κενής εστίας ο Καβάνι σημείωσε το 3-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικό, με τον Μενιέ να διαμορφώνει το τελικό 4-1, αφού ο Ντιαμπί του έδωσε έτοιμο γκολ και πλέον οι Παριζιάνοι θέλουν μία νίκη στην Κυανή Ακτή επί της Νις για να εκκινήσουν το πρωτάθλημα με το 8/8, κάτι που έχει συμβεί μόνο μία φορά στην ιστορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, από την Ολεμπίκ Λιλουά τη σεζόν 1936/37.

Parc des Princes, Παρίσι, Γαλλία
Διαιτητής: Ολιβιέ Τουάλ
Κίτρινες κάρτες: Ρομαό 39'
Κόκκινες κάρτες: -

Παρί Σεν Ζερμέν (4-2-3-1): Μπουφόν - Ενσοκί, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα (αρχ.), Νταγκμπά (23' Μενιέ) - Βεράτι, Ραμπιό(66’ Ντι Μαρία) - Ντράξλερ (59’ Ενκουκού), Νεϊμάρ, Ντιαμπί - Καβάνι
Προπονητής: Τόμας Τούχελ

Ρενς (4-5-1): Μεντί - Μετανίρ, Ένγκελς, Αμντελχαμίντ, Κόναν - Ρομαό (αρχ.) (81’ Εμπεμπά), Σαβαλερέν, Εντόμ, Ουντέν (63’ Καμαρά), Ότζο - Τσαβαρία (69’ Καφαρό)
Προπονητής: Νταβίντ Γκιόν
Keywords
Τυχαία Θέματα