20 λεπτά αρκούσαν για την Γιούβε (video)

Η Γιουβέντους με πατημένο το γκάζι από το ξεκίνημα, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Μπολόνια και πηγαίνει στο ντέρμπι με την Νάπολι την επόμενη αγωνιστική, πρώτη και αήττητη με 18 βαθμούς.

Τι κι αν έκανε 6 αλλαγές ο Αλέγκρι, η ποιότητα της μεγάλης κυρίας δεν άλλαξε και με εντυπωσιακό πρώτο 20λεπτο, καθάρισε το ματς για το τελικό 2-0. Στο 12 ο Ντιμπάλα βρήκε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα παίρνοντας το ριμπάουντ στο σουτ του Ματουιντί και 4 λεπτά αργότερα ο ίδιος ο Γάλλος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο
η Γιουβέντους απλώς διαχειρίστηκε την αναμέτρηση με δεδομένο ότι το Σάββατο υποδέχεται την Νάπολι στο ντέρμπι κορυφής και την άλλη εβδομάδα έχει το ματς με την Γιουνγκ Μπόις για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε 2 φάσεις με Κανσέλο και Τσαν, αλλά ο Σκορούπσκι κράτησε αυτό το 2-0. Η Γιουβέντους ισοφάρισε ένα εντυπωσιακό δικό της ρεκόρ με 7 νίκες σε 7 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, που κρατούσε από το 1930.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Αλέγκρι): Περίν, Κανσέλο, Μπαρτσάλι (86’ Άλεξ Σάντρο), Μπονούτσι, Μπενατιά, Πιάνιτς (64’Τσαν), Κουαδράδο( 76’ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο, Ντιμπάλα, Ματουιντί, Μπεντανκούρ
ΜΠΟΛΟΝΙΑ (Φ. Ιντζάγκι): Σκορούπσκι, Ντανίλο, Παζ, Εμπαγέ, Ντέστρο( 68’ Σανταντέρ), Φαλτσινέλι (68’ Οκουόνκουο), Νάγκι, Τζεμαϊλί, Καλαμπρέζι, Κρέιτσι( 86’ Ορσολίνι)
Keywords
Τυχαία Θέματα