Ανατροπή και πρόκριση με Αζάρ! (video)

Mε καταπληκτικό γκολ του Εντέν Αζάρ στο 85΄η Τσέλσι νίκησε 2-1 τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 79’, όταν και ο Έμερσον από κοντά ισοφάρισε το γκολ του Στάριτζ από το 59’. Σε διάστημα έξι λεπτών, το 1-0 έγινε 1-2, με τον Στάριτζ να έχει σουτ στο δοκάρι στο 84’ για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Τσέλσι ήταν καλύτερη στο πρώτο εικοσάλεπτο και
κυρίαρχη στα χαφ με Μπάρκλεϊ και Φάμπρεγας. Η Λίβερπουλ ισορρόπησε και μετά το 45' κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, άνοιξε το σκορ με τον Στάριτζ στην απόκρουση του Καμπαγιέρο στο σουτ του Κεϊτά και έδειχνε να μην απειλείται από την Τσέλσι.

Ο Σάρι πέρασε στο ματς τον Αζάρ, ο οποίος εκτελεί το φάουλ για την κεφαλιά του Μπάρκλεϊ και την απομάκρυνση του Μινιολέ σε χώρο που ελέγχει ο Έμερσον για το 1-1 και βάζει ένα φοβερό γκολ στο 85΄για αν υπογράψει την ανατροπή της ομάδας του.

Λίβερπουλ και Τσέλσι (έπαιξαν και οι δυο με οκτώ αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με τα τελευταία μας στην Πρέμιερ Λιγκ) θα τα ξαναπούν το Σάββατο για το πρωτάθλημα στο Λονδίνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα