Παπαδόπουλος: "Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά"

Την πίστη του στους ποδοσφαριστές του ΟΦΗ, παρά την πίεση που ασκείται στην ομάδα, εξέφρασε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά το 0-0 στην Ξάνθη για το Κύπελλο. "Δεν είχαμε όση ενέργεια θα ήθελα" είπε από την πλευρά του ο Μίλαν Ράσταβατς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παπαδόπουλου στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Ξάνθη για την φιλοξενία όλες αυτές τις ημέρες γιατί μας παρείχε
ό,τι ζητήσαμε. Έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν. Παρότι φέτος η ομάδα έχει δεχτεί μεγάλη πίεση και κριτική εγώ πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και πιστεύω ότι με μια νίκη η ομάδα θα βρει τον δρόμο της θα φέρει καλά αποτελέσματα», τόνισε ο προπονητής των Ηρακλειωτών.

Για τις αλλαγές που έκανε είπε: «Έχει λογική η χρησιμοποίηση πολλών παικτών γιατί όταν τους χρειαστούμε στα δύσκολα τότε να είναι έτοιμοι. Παίζουμε σε πολλές διοργανώσεις και πρέπει να είναι έτοιμοι όλοι οι παίκτες».

Σχετικά με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο, είπε: «Το μοναδικό πρόβλημα με την ΑΕΚ είναι ο Παπάζογλου αλλά είναι μεγάλη απώλεια για εμάς γιατί μας δίνει ύψος καθώς εκεί υστερούμε λίγο».

Τέλος, για τη μάχη της πρόκρισης είπε: «Οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ έχουν πάντα πλεονέκτημα όμως θα δούμε με σοβαρότητα τα άλλα δύο παιχνίδια που επειδή καθυστερούν το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ράσταβατς:

«Το σημερινό παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είχαμε το πρόβλημα του ανέμου αρχικά αλλά και το γεγονός ότι ψάχναμε ισορροπία λόγω των νέων παικτών που μπήκαν στην ενδεκάδα. Ήθελα να ξεκουράσω μερικούς παίκτες ενόψει Λαμίας, αλλά και να δώσω ευκαιρίες σε άλλους παίκτες, θέλοντας και σήμερα μια επιτυχία. Νομίζω ότι το πρόβλημά μας ήταν στο δεύτερο μέρος. Είχαμε τον αέρα με το μέρος μας αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Και αυτό συνέβη γιατί δεν είχαμε όση ενέργεια θα ήθελα. Συνεχίζουμε και στους δύο θεσμούς για ό,τι καλύτερο».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Προετοιμαζόμαστε για όλα τα παιχνίδια όσο καλύτερα μπορούμε. Έχουμε δύο εκτός έδρας για το Κύπελλο και στα δύο θα πάμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τα κερδίσουμε. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη την Κυριακή. Σήμερα είδα χρήσιμα πράγματα, έδωσα ευκαιρίες, είδα ικανότητες, είδα στιγμές, είδα καταστάσεις, ώστε να ξέρω πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τους παίκτες μου. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι παίκτες μου μπορούν να βοηθήσουν όταν χρειαστεί. Οι νέοι χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια και θα χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις καταστάσεις. Η Λαμία άλλαξε όχι μόνο προπονητή αλλά και πλάνο παιχνιδιού. Πρέπει στο συγκεκριμένο παιχνίδι να είμαστε δυνατοί, γρήγοροι, συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί».
Keywords
Τυχαία Θέματα