Μπάσα βγαλμένος από τα παλιά

Ο Μιγκέν Μπάσα επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη από τις καλοκαιρινές του διακοπές έχοντας αρκετά πεσμένη διάθεση σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Ήταν εμφανώς επηρεασμένος από τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο Άρης ήθελε να του «σπάσει» το συμβόλαιο.

Η κατάσταση όμως έχει αλλάξει από την στιγμή που ο Αλβανός πάτησε το πόδι του στην Ολλανδία μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής για την προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων».


Ο Σάββας Παντελίδης τον υπολογίζει, είναι κάτι που του το δείχνει στις καθημερινές σκληρές προπονήσεις και ο Αλβανός έχει αρχίσει να ανακτά την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Κάποια δημοσιεύματα τον ενόχλησαν, από τον Άρη δεν είχε σχετική ενημέρωση και πίστεψε ότι υπάρχει η πρόθεση από την πλευρά της διοίκησης, ώστε οι δύο πλευρές να οδηγηθούν στο… διαζύγιο.

Η καθημερινότητα της Ολλανδίας όμως τον καθησύχασε. Ο Μπάσα πλέον δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό και όλα κυλούν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Άλλωστε ο «καλός» Μπάσα είναι απαραίτητος στην προσπάθεια του φετινού Άρη και θα ήταν πολυτέλεια να παραγκωνιστεί από την στιγμή που στην συγκεκριμένη θέση που καλύπτει υπάρχει σημαντική έλλειψη επιλογών.
Keywords
Τυχαία Θέματα