To Evil Dead θα είναι μια πρωτότυπη εμπειρία αλλά όχι VR

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως.

Ο Bruce Campbell, ο ηθοποιός που έπαιξε τον Ash Williams στη σειρά Evil Dead, ξεκαθάρισε ότι το επερχόμενο Evil Dead game, το οποίο βρίσκεται σε ανάπτυξη, θα έρθει στις κονσόλες και στο PC και δεν θα είναι VR.

Ο ηθοποιός έγραψε μάλιστα στο Twitter του: "Νομίζω πως ήρθε καιρός

να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Το επερχόμενο Evil Dead λοιπόν θα έρθει σε κονσόλες και σε PC, όχι σε VR. Λυπάμαι πραγματικά για την όποια σύγχυση."

Hey, groovy gamers, this is a swell time to clarify some incorrect info that might be out there (including from me!): the upcoming Evil Dead video game is being developed for consoles and PC, not VR. Sorry for any confusion. Game on! #MyBoomstickIsTooBigForVR#EvilDeadTheGamepic.twitter.com/Jqh2BGW82p

Bruce Campbell (@GroovyBruce) July 1, 2019

Ας πάρουμε βέβαια τα πράγματα από την αρχή. Το παιχνίδι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Ο μόνος μάλιστα που έχει μιλήσει γι' αυτό είναι ο ίδιος ο ηθοποιός. Πέρσι μάλιστα είχε αναφέρει: "Ετοιμάζουν ένα video game. Εγώ θα είμαι ο Ash, αλλά δεν θα ήθελα τη φωνή κάποιου άλλου."

Από τη συνέντευξη του αυτή βέβαια δεν υπήρξε κάποιο άλλο νέο, εκτός βέβαια από μία άλλη συνέντευξη του ηθοποιού στο TV Insider στο οποίο ανέφερε ότι το παιχνίδι θα ήταν έτοιμο εντός ενός χρόνου. Αυτό έγινε φέτος το Μάιο, υπονοώντας λοιπόν ότι το παιχνίδι θα βγει μέχρι το Μάιο του 2020.

Μένει λοιπόν να δούμε αν οι υποσχέσεις του Campbell θα πραγματοποιηθούν.

IGN GreeceΤο Twitch Prime και η Rockstar Games ανακοινώνουν συνεργασία για τα GTA Online και Red Dead OnlineMε απόλυτη επιτυχία τελείωσε o μαραθώνιος για τους Γιατρούς Χωρίς ΣύνοραΤο Redeemer: Enhanced Edition κυκλοφορεί στις 12 Ιουλίου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα