Αλλαγές στα παιχνίδια PS Plus του Ιουλίου

Της τελευταίας στιγμής.

H Sony αφαίρεσε το Pro Evolution Soccer 2019 από τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus για να το αντικαταστήσει με το Digital Deluxe Edition του Detroit: Become Human.

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες φορές που γίνεται αλλαγή στο ρόστερ των παιχνιδιών που έχουν

ήδη ανακοινωθεί. Ο ακριβής λόγος της αλλαγής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, αλλά ενδεχομένως να οφείλεται στα παράπονα των παικτών στα social media για το γεγονός ότι το Pro ερχόταν στο PS Plus.

Το Detroit: Become Human είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι στο οποίο δεν μπορείτε με ευκολία ακόμα και εσείς οι ίδιοι να καταλάβετε αν ο χαρακτήρας που παίζετε είναι άνθρωπος ή ανδροειδές. Όλα εξαρτώνται από τις αποφάσεις που παίρνετε.

Εκτός από το Detroit θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και το Heavy Rain. Μαζί με τα παραπάνω έρχεται και το Horizon Chase Turbo.

Η μάχη για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς έχει ήδη ξεκινήσει και η Sony άρχισε πλέον να σκέφτεται σοβαρά την ένταξη περισσότερων studio στο δυναμικό της.

Αν και το PS5 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, αυτό αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα, αν σκεφτούμε πως το επόμενο Xbox απέκτησε ήδη ημερομηνία κυκλοφορίας.

IGN GreeceΟ σεναριογράφος του "Easy A" ετοιμάζει το spin-offΗ Sony ανακοίνωσε μια σειρά από livestream που κρύβουν εκπλήξειςΌλοι φρικάρουν στη φήμη ότι η Sony θα αγοράσει την Take-Two

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα