Λιθουανία: Με Ματσιούλις η προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο

17:55 3/7/2019 - Πηγή: Sportime

Τους παίκτες που συνθέτουν την προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο έκανε γνωστούς ο Νταΐνιους Αντομάιτιτς για τη Λιθουανία την Τετάρτη (3/7). Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Γιόνας Ματσιούλις παρά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο χέρι.

Βεβαίως πρέπει να δούμε κατά πόσο ο 34χρονος φόργουορντ που φέτος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ θα μπορέσει να συμπεριληφθεί στην τελική αποστολή που θα βρεθεί και στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των Λιθουανών συμπεριέλαβε 19 παίκτες

στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι NBAers  Ντομάντας Σαμπόνις των Ιντιάνα Πέισερς και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας των Μέμφις Γκρίζλις.

Επίσης στην αποστολή συγκαταλέγεται και ο σέντερ της Ολίμπια Μιλάνο Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο πόδι (ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού).

Θυμίζουμε ότι ο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο μετέχει και η Εθνική Ελλάδας, διεξάγεται στην Κίνα από τις 31 Αυγούστου ως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Λιθουανία: Αναλυτικά η προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο:

Μάντας Καλνιέτις, Λούκας Λεκαβίτσιους, Ζυγκιμάντας Γιαναβίτσιους, Μάριους Γκριγκόνις, Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Άντας Γιουσκεβίτσιους, Γιόνας Ματσιούλις, Άρνας Μπουτκεβίτσιους, Ρόκας Γκιεντράιτις, Εντγκάρας Ουλανόβας, Ντομάντας Σαμπόνις, Εϊμάντας Μπέντζιους, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Γκύτις Μασιούλις, Παούλιους Γιανκούνας, Γιόνας Βαλαντσιούνας, Μαρτίνας Γκέμπεν, Μαρτίνας Έχοντας, Αρτούρας Γκουντάιτις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kandidatų sąrašas! #mesuzlietuva #lietuvagotgame #fibawc #china #roadtotokyo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lietuvos krepšinio federacija (@krepsinionamai) στις 3 Ιούλ, 2019 στις 4:52 πμ PDT

The post Λιθουανία: Με Ματσιούλις η προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα