Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ράγιο Βαγιεκάνο 4-0: Πάρτι Ευρώπης με Νίκο και Ινιάκι Γουίλιαμς σε τρελά κέφια!

H Aθλέτικ σκόρπισε με 4-0 την Ράγιο Βαγιεκάνο για την 15η αγωνιστική στην Ισπανία στο Μπιλμπάο και με την όγδοη νίκη στη σεζόν έφτασε τους 28 βαθμούς, στην 5η θέση της βαθμολογίας. Στην 9η θέση η Ράγιο με 19 βαθμούς.

Η ομάδα του Βαλβέρδε, καλύτερη από την αντίπαλό της, πιο δημιουργική και με αμυντική ισορροπία, άνοιξε το σκορ με τον Γκουρουθέτα (έβδομο γκολ στη σεζόν, έκτο εντός έδρας) στο 23΄ μετά από ασίστ του Σανθέτ και κλέψιμο του Ινιάκι Γουίλιαμς

στον Βαλεντίν.

Το 2-0 με αυτογκόλ ο Εσπίνο σε προσπάθεια για σέντρα του Ινιάκι Γουίλιαμς στο 47′ και το 3-0 στο 64΄ο εξαιρετικός Ινιάκι από πάσα του Γκουρουθέτα. Το 4-0 ο Νίκο Γουίλιαμς στο 68΄ με ωραίο σουτ σε καταπληκτικό δεύτερο μέρος με την γηπεδούχο άκρως αποτελεσματική με τέσσερα γκολ σε πέντε τελικές στην εστία. Τέσσερα γκολ στην καλύτερη εκτός έδρας άμυνα του πρωταθλήματος (η Ράγιο είχε τρία παθητικό σε επτά ματς!).

Η Αθλέτικ έμεινε αήττητη εντός έδρας για έβδομο σερί ματς, μετά την πρεμιέρα και την ήττα από τη Ρεάλ και πέμπτο συνολικά στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από την Μπαρσελόνα τον Οκτώβριο. Δεύτερη ήττα για την Ράγιο στα δέκα τελευταία ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα